Schattig: Bibi Breijman krijgt lieve boodschap van Teddy mee naar het ziekenhuis Beeld em
Schattig: Bibi Breijman krijgt lieve boodschap van Teddy mee naar het ziekenhuisBeeld em

Schattig: Bibi Breijman krijgt lieve boodschap van Teddy mee naar het ziekenhuis

Zaterdag werd bekend dat Flair's Bibi Breijman werd opgenomen in het ziekenhuis door heftige zwangerschapscomplicaties. Waylon postte al een lieve foto van zijn Bibi op Instagram, maar later op de middag liet ook de influencer zelf iets van zich horen.

Bibi Breijman zwangerschap

"Ik kreeg haar knuffel en een lieve boodschap mee. 🏥", schrijft Bibi onder een foto van haarzelf met een roze knuffeltje van Teddy. In de volgende slide zien we dat het kleine meisje een lieve boodschap achterlaat voor haar mama. "#kauwvonjoubetersap", zegt Teddy.

De tekst gaat verder onder de foto.

'Daar ga je weer'

Waylon plaatst zaterdag op zijn Instagram een foto van Bibi die in een ziekenhuisbed ligt. “M’n liefste… Daar ga je weer! Ik vroeg je van de week of je ‘jaloers’ was op de gezinnen in het programma ‘een huis vol…’ Je antwoord was heel duidelijk… ‘JA NATUURLIJK GEK!’ Dat antwoord in combinatie met je huidige staat is het meest zwangere wat ik ooit heb gehoord!!”, schrijft de zanger onder de foto. Hij sluit zijn bericht af met wat overgeef-emojis en een hartje.

De tekst gaat verder onder de foto.

‘Een heel elftal’

Tijdens de bekendmaking van haar tweede zwangerschap liet Bibi weten dat ze wel ‘een heel eftal’ zou willen met Waylon. Bibi en Waylon hadden de wens van een tweede baby voor een lange tijd uitgesteld. Maar tijdens haar eerste zwangerschap had ze hyperemesis gravidarum, dat is een extreme vorm van misselijkheid. Vijf maanden lang moest ze continu overgeven en voelde ze zich vreselijk. Toen dat langzamerhand wat minder werd, kreeg de influencer last van bekkeninstabiliteit en zat ze tot de bevalling in een rolstoel.

Lees ook Zwangerschap valt Bibi Breijman zwaar: 'Helaas voelt ze zich hetzelfde als bij de zwangerschap van Teddy'

Angst

“Pas nu realiseer ik me hoe heftig het was. En dat heeft me ook bang gemaakt. Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen”, schreef ze eerder in Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram

Anne-Fleur Reitsmaem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden