Prince Charming Beeld Jasper Suyk
Prince CharmingBeeld Jasper Suyk

Say what?! Er zijn twee nieuwe mannen in seizoen 3 van ‘Prince Charming’

Diego is in Prince Charming, de same-sex variant van De Bachelor, op zoek naar de liefde van zijn leven. Elke week worden er mannen naar huis gestuurd, en nu komen er zelfs twee nieuwe mannen voor terug.

Dit jaar speelt Prince Charming zich af op Kreta, in Griekenland. Naast alle romantische momenten tussen de mannen, zwijmelen we ook weg bij het uitzicht. Wat een droom!

Samen uit samen thuis

Diego laat er geen gras over groeien in de tweede aflevering en hij stuurt twee mannen naar huis. Helaas, deze mannen hebben het hart van onze prins niet weten te veroveren. Gelukkig gaan de twee niet met lege handen terug naar Nederland. Ze daten namelijk met elkaar nu. Zo lief!

Ook in de derde aflevering gaat het hard: Diego wijst opnieuw drie mannen af. Van de twaalf zijn er nu nog maar zeven over. Dat gaat wel héél snel.

Het internet gaat los over nepo babies

maar wat zijn dat eigenlijk?

Nieuwe mannen in Prince Charming

Als onze bachelor op dit tempo potentiële lovers naar huis blijft sturen, is het programma in no-time voorbij, moeten de producers gedacht hebben. Gelukkig hebben ze hier een stokje voor gestoken en komen er twee nieuwe mannen naar Kreta om Diego's hart te veroveren: Jeremy en Virgil.

Jeremy (31) zegt het zelf al in de caption van het kiekje wat hij deelde op Instagram: soms moet je gewoon ‘ja’ zeggen tegen een onvoorspelbaar avontuur. Hij is HR Manager en houdt van balans: work hard, play hard. Alhoewel hij van nature wat meer op de achtergrond blijft, kan Jeremy ook een enorm feestbeest zijn.

Virgil (31) is zorgzaam en loyaal naar zijn vrienden toe. Zij vragen hem ook vaak om advies. Hij werkt lange dagen in de horeca en in zijn vrije tijd blijft hij graag hangen op het terras of is hij thuis op de bank te vinden met een goede serie.

Bron: Videoland

Lisa CostersJasper Suyk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden