Holland Zingt Hazes 2019 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Op de foto: Andre Hazes jr Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Holland Zingt Hazes 2019 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Op de foto: Andre Hazes jrBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Samen gespot: hebben André en Roxeanne Hazes hun ruzie eindelijk bijgelegd?

Bloed, zweet en tranen: aankomend weekend vindt in Amsterdam weer het grote muziekspektakel 'Holland Zingt Hazes' plaats. Een familiefeestje met een pijnlijk randje: de ruzie tussen André (26) en Roxeanne (27). Maar is het nu toch weer koek en ei tussen de twee?

Ter promotie van de show stroomt Instagram vol met foto's en video's van de repetities voor Holland Zingt Hazes, waarbij André en Roxeanne traditiegetrouw samen op het podium staan. Of dat ook betekent dat de broer en zus weer door één deur kunnen, is een tweede.

De tekst gaat verder onder de foto.

Goede sfeer

Tijdens de repetities lijkt de sfeer minder gespannen dan vorig jaar, toen de twee als vreemden naast elkaar op het podium stonden. "We hebben het allemaal leuk met elkaar onderling. Het is heel gezellig", zegt Roxeanne tegen De Telegraaf. Ook Jeroen van der Boom moet toegeven dat het allemaal veel lekkerder loopt dan voorgaande jaren waar de breuk goed te voelen was. "Het is nog nooit zo goed gegaan als dit jaar. Er is nog geen sprake van een duet tussen die twee. Maar wellicht gaat dat nog lukken, misschien nog wel sneller dan je denkt", aldus de zanger.

Duet

De breuk ontstond toen Dré een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Roxeanne en moeder Rachel stonden niet achter deze liefde en lieten dat blijken, waarop André (hij woonde nog thuis) zijn koffers pakte. Inmiddels gaat het weer goed tussen moeder en zoon, maar of de ruzie tussen André en zijn zus echt is bijgelegd? Wordt vervolgd...

Lees ook Rachel Hazes hoopt André en Roxeanne samen te krijgen: 'Ik heb er vertrouwen in'

Holland Zingt Hazes

Vorig jaar gaf Roxeanne nog een openhartig interview aan Het Parool over de bonje. “Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen", aldus Roxeanne. In Waar is de Mol? zei André eind 2019 dat hij en zijn zus elkaar zo veel mogelijk vermijden tijdens Holland Zingt Hazes, en dat ze elkaar negeren als ze elkaar wél zien. "Zij zit op verdieping één, ik zit op verdieping twee. We komen elkaar eigenlijk amper tegen. We zijn zo verdeeld in de show dat we elkaar niet tegen hoeven te komen." Hij gaf toe dat iedereen, inclusief zij zelf, op eierschalen moet lopen. "Maar we weten dat het maar vier dagen per jaar zijn."

Glennis en André

Wie dit jaar ook op het podium zal staan tijdens Holland Zingt Hazes, is Glennis Grace (41). Zij haalde begin december keihard uit naar André, nadat hij kiekjes deelde van zijn sinterklaasavond met zijn gezin. De ruzie duurde niet lang: na een paar dagen legden de twee muzikanten het bij en zeiden ze "vriendjes voor altijd" te zijn. Toch weerhield dat de zangeres niet om na de breuk tussen André en Bridget zich te bemoeien met zijn liefdesleven. Waar ze eerst zei dat het stel het wel "een beetje zelf" gedaan had, zei ze niet veel later dat Monique niet terug had moeten gaan naar haar ex.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Carolien TsaoEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden