Yvonne Samantha Beeld Brunopress
Yvonne SamanthaBeeld Brunopress

Samantha Steenwijk is helemaal klaar met Yvonne Coldeweijer: ‘Ze is een heel zielig meisje’

Samantha Steenwijk en Yvonne Coldeweijer kunnen sinds het dieetpillendrama niet meer door één deur. De zangeres is helemaal klaar met de roddelkoningin, vertelt ze in een interview met Beau Monde.

Samantha vertelt in het interview dat ze Yvonne ‘een heel zielig meisje’ vindt.

Een zielig meisje

De zangeres vindt dat Yvonne over lijken gaat en ‘op allerlei manieren geprobeerd heeft om zelf door te breken’. “Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden”, aldus Samantha.

Er is veel bad blood tussen Samantha en Yvonne sinds het hele drama rondom de dieetpillen. Yvonne beschuldigde de zangeres ervan dat ze veel is afgevallen door het gebruiken van illegale dieetpillen en dat ze daarover zou liegen. De rechter bepaalde dat de roddelkoninin haar berichtgeving moest rectificeren.

Tegenover elkaar in de rechtszaal

Samantha vertelt Yvonne in de rechtszaal probeerde aan te kijken. “Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht. Als je iemand in de ogen kijkt, dan zie je wat je doet met een mens en met iemands werk. Dat deed ze niet en dat vond ik laf.”

De zangeres zou ‘zo weer’ een rechtszaak aanspannen als een juicekanaal onjuiste schadelijke roddels over haar zou verspreiden.

Bron: ANP

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden