Johnny de Mol Beeld BrunoPress
Johnny de MolBeeld BrunoPress

Rutger Castricum in talkshow HLF8: ‘Hier had Johnny moeten zitten. Die zit nu met hartkloppingen thuis’

Dit jaar deed de ex-partner van Johnny Mol, Shima Kaes, aangifte van mishandeling tegen hem. Johnny stopte met zijn talkshow HLF8. Volgens Rutger Castricum zit Johnny nog steeds thuis met hartkloppingen van de stress.

Met hartkloppingen thuis

In de uitzending wordt teruggeblikt op alle verhalen die in de mediawereld naar buiten zijn gekomen afgelopen jaar waarin mensen worden beschuldigd van ongewenst gedrag. Volgens Rutger zijn te veel sterren gecanceld zonder bewijs. “We gunnen Sam Hagens, die HLF8 nu presenteert, de wereld”, aldus Rutger. “Maar hier had Johnny moeten zitten. Die zit nu met hartkloppingen thuis.” In oktober vertelt presentatrice van HLF8 Leonie ter Braak al over de situatie van Johnny de Mol. Hij zou tien kilo aan zijn gekomen door de beschuldiging.

Aangifte geseponeerd

Het Openbaar Minister seponeert recent de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner Shima Kaes tegen Johnny doet. Het onderzoek heeft niet tot voldoende bewijs geleid, stelt het OM.

HLF8

Nadat het OM de aangifte seponeert is Talpa weer in gesprek gegaan met Johnny. Toch bepaalde Johnny definitief te stoppen met het presenteren van de talkshow. Volgens de voormalig presentator is “de weerslag van deze hele periode zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving”.

Bron: RTL Boulevard

Lotte HesselingBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden