Roxeanne Hazes voelt zich het zwarte schaap van de familie: 'Ik sta er verder alleen voor' Beeld Brunopress
Roxeanne Hazes voelt zich het zwarte schaap van de familie: 'Ik sta er verder alleen voor'Beeld Brunopress

Roxeanne Hazes voelt zich het zwarte schaap van de familie: 'Ik sta er verder alleen voor'

Roxeanne Hazes heeft maar weinig contact met haar broer André en moeder Rachel. Ze komt daarom ook niet voor in de veelbesproken documentaire van André. Het contact met haar familie is al jaren niet goed en de zangeres verwacht niet dat dat gaat veranderen.

"Wat familie betreft sta ik er verder alleen voor", vertelt ze in een openhartig interview met Trouw.

Het zwarte schaap

Roxeanne Hazes heeft al jaren een moeilijke relatie met haar broer en moeder. Over de band met haar moeder vertelde de zangeres meer in het afgelopen seizoen van Beste Zangers. Toen haar vader net was overleden, was moeder Rachel er niet voor haar was om haar te troosten en steunen. Daar heeft Roxeanne een 'enorme knauw' van gehad.

“Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar kan moeilijk alleen slapen.” Moeder Rachel ontkende stellig dat dit gebeurd is. Hun contact is sindsdien niet verbeterd. Roxeanne besloot zich ook terug te trekken uit de Holland zingt Hazes-concerten.

"Wat mijn familie betreft sta ik er verder alleen voor. Ik ben een beetje het zwarte schaap van de familie en dat voelt wel eens eenzaam, ondanks mijn gezin en de vele lieve mensen om me heen", vertelt Roxeanne openhartig aan Trouw.

Lees ook Documentaire André Hazes: het bekijken waard?

Geen geroddel en ruzie

Roxeanne voelde zich ontzettend gesteund door kijkers en fans na de afleveringen van Beste Zangers. Ze probeert zich ook meer op haar eigen leven en carrière te richten en zich niet bezig te houden met alle drama rondom haar familie.

"Ik zoek de rottigheid niet zelf op en houd niet van ruziemaken en roddelen. Ik wil gewoon een leuk leven, en dat wordt gewaardeerd, merk ik."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden