Zoontje van Roxeanne Hazes laat haar nooit alleen, zelfs niet op de wc Beeld em
Zoontje van Roxeanne Hazes laat haar nooit alleen, zelfs niet op de wcBeeld em

Roxeanne Hazes over ‘gecompliceerde’ familie: 'Tot hier en niet verder’

Roxeanne Hazes wil zichzelf en haar zoontje beschermen tegen alle familieperikelen: “Tot hier en niet verder. En ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren.”

Door: Veronica Superguide - Alie Sierkstra

Roxeanne Hazes was te gast in Effe Relativeren, de podcast van Kaj Gorgels. Ze vertelt daarin ook kort over de relatie met haar familie.

Gecompliceerde familie Hazes

Roxeanne spreekt over een ‘gecompliceerde verhaal’. En daarmee wordt ook meteen duidelijk waarom de zangeres zo weinig contact heeft met de rest van de Hazes-clan: “Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen, die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid. Dat kan ik me niet permitteren.”

Roxeanne noemde haar mentale gezondheid laatst nog ‘een eeuwige strijd’.

‘Aandacht en liefde’

Het is echter niet alleen zelfbescherming, Roxeanne wil namelijk ook haar zoontje ‘beschermen’ tegen alle familieperikelen uit het verleden. Ze wil dat een halt toeroepen: “Tot hier en niet verder. En ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren. En ik ga wel in ieder geval proberen om hem de persoon te laten zijn die hij graag wil zijn.”

De kernwaarden die Roxeanne – die laatst haar ‘stinkende best’ deed in Beste Zangers – haar kind wil meegeven, zijn duidelijk: “Eigenlijk twee simpele dingen: dat is gewoon aandacht en liefde.”

Bekijk het hele interview hieronder.

Rachel Hazes haalt uit naar Yvonne Coldeweijer

‘Haat naar de familie Hazes begint lachwekkend te worden’

Veronica Superguide - Alie Sierkstraem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden