Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt hoe ze aan haar juice komt: 'Mensen denken dat ik een bitch ben' Beeld Brunopress
Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt hoe ze aan haar juice komt: 'Mensen denken dat ik een bitch ben'Beeld Brunopress

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer vertelt hoe ze aan haar juice komt: 'Mensen denken dat ik een bitch ben'

Je kunt tegenwoordig niet meer om haar heen: Yvonne Coldeweijer (35) is here to stay. De roddeltante komt elke dag weer met verse juice. Geen enkele BN'er is veilig. Maar hoe komt ze aan al die juicy verhalen? En hoe gaat ze te werk? In een interview met Beau Monde vertelt Yvonne er meer over.

Roddelkoningin Yvonne

Yvonne Coldeweijer is helemaal hot and happening. Recentelijk kreeg ze nog veel media-aandacht, omdat zangeres Samantha Steenwijk haar aanklaagde. Ook deelt ze vaak controversiële nieuwtjes die veel stof doen opwaaien. Zo was Koen Kardashian laatst helemaal klaar met Yvonne en haar roddels. Maar hoe komt ze toch telkens aan die juice?

Veel mensen vragen zich af waarom Yvonne zoveel met andere mensen bezig is. “Niemand gaat dit geloven, maar dat is oprecht uit bezorgdheid." Toen Koen Kardashian vorig jaar uit de afkickkliniek kwam, hoorde Yvonne dat hij na 3 weken weer een terugval had gehad. "Mensen denken dat ik een keiharde bitch ben, maar ik vond het vreselijk voor hem. Ik besloot toen een video de wereld in te gooien waarin ik zijn terugval bekendmaakte", vertelt Yvonne aan Beau Monde.

Yvonne voelt zich ook zeker niet schuldig over de dingen die ze deelt. "Zoals we allemaal zagen heeft Jaimie gezegd dat ze dankbaar is dat de beelden van de mishandeling naar buiten zijn gekomen. Ik hoop dat Koen over een tijd ook kan zeggen: ‘Ik haat je, maar ik had dit wel nodig om opnieuw clean te worden.'"

Scoops en juice

Maar hoe komt deze roddeltante nou aan al haar nieuwtjes en juice? “Als ik iets hoor, dan ga ik puur op het verhaal van die persoon af en probeer ik door vragen te stellen erachter te komen of het waar is of niet. Dit gaat allemaal via DM-chat", vertelt Yvonne aan Beau Monde.

Maar ze geeft wel toe: "Ik moet soms beter filteren en niet meteen denken: yes, ik heb een scoop.”

Lees ook Zien: Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau in Even tot Hier

Het spionnenleger van Yvonne

Het spionnenleger van de roddelkoningin bestaat uit mensen die Yvonne kent via Instagram. Vaak benaderen ze mij om dezelfde reden dat ik dit doe. Dan willen ze iets aan me kwijt, omdat die persoon liegt of bedriegt. Het is zelfs zo erg dat zij hun eigen familie- of vriendenkring verraden, omdat iets hen zo dwars zit. Mijn vaste spionnen zijn dus allemaal mensen uit de omgeving van de BN’er zelf.

Mensen delen maar wat graag juice met Yvonne, maar daar krijgen ze geen geld voor. "Ik betaal ze overigens niet, want het is niet het geld dat mensen drijft”, sluit Yvonne af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden