Robinson rellen: kijkers kwaad op Rob & John die niets hoeven te doen Beeld STILL
Robinson rellen: kijkers kwaad op Rob & John die niets hoeven te doenBeeld STILL

Robinson rellen: kijkers kwaad op Rob & John die niets hoeven te doen

Expeditie Robinson! Recap van vorige keer: Anouk en Jasper zijn op listige wijze naar afvallerseiland gewerkt met een brief.

Expeditie Robinson

Annemiek haalt verhaal bij Jan en Defano over het 'bondje' dat ze hadden, maar waar ze haar buiten hebben gehouden met het wegstemmen van Jasper. In kamp Zuid wordt ontbeten met een broodje ei, terwijl iedereen zich klaar maakt voor de proef. In de brief staat dat een duel wordt gespeeld tussen de nieuwe eilandbewoners: Anouk en Jasper.

Tijd voor de proef tussen Noord en Zuid. Het is een kwestie van platform hoppen aan de hand van obstakels: balans, behendigheid. Sylvana blijkt barslecht in deze proef - ze kan al niet over het water heen slingeren. Kamp Zuid wint wederom de proef.

Tijd voor het duel van Anouk en Jasper: puzzelen. Opeenvolgende cijfers mogen elkaar niet raken. En Anouk wint. Eilandraad voor kamp Noord: Annemiek gaat 'naar huis'.

Wat Flair's Selien dacht

  1. Het gezicht van Jasper als 'ie John de Bever ziet: zo extreem blij - blijkbaar heeft hij dat effect op mensen.
  2. 'Apenkooien voor volwassenen', zegt Sylvana. Dat lijkt mij nou ook wel leuk.
  3. Het team raakt een beetje klaar met Sylvana die NOG STEEDS niet naar de overkant geslingerd is, terwijl het andere team al zo'n beetje op het laatste platform staat.
  4. Zo die Defano die zich omhoog werkt over dat net, da's heel niet slecht om naar te kijken.
  5. Hahaha, Jasper die zegt: 'Het vreselijke geluid van het gejuich van Anouk'
  6. Ze willen Sandra niet naar huis sturen, omdat ze kan koken?! Hoe doe je dat thuis zonder een Sandra dan??? Of heb je daar ook een kokkin?
  7. Volgens Rob neemt Anouk de regie over, maar dat is het niet. Ze doet gewoon haar best om wat te eten uit het water te halen. Vink lullig van hem. En daar gaat Jasmin ook nog in mee, zien we in gesprekje met Rob.
  8. Annemiek zat thuis al aan haar cappuccino van versgemolken koeienmelk, maar lijkt helemaal niet zo enthousiast om naar afvallerseiland te gaan???

Wat twitter dacht

Beeld: STILL RTL 4

Selien KosterSTILL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden