Premiere Nederlandse bioscoopfilm Suriname in Pathe Tushinski, Amsterdam. Op de foto: Robin Martens Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Premiere Nederlandse bioscoopfilm Suriname in Pathe Tushinski, Amsterdam. Op de foto: Robin MartensBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Robin Martens deelt emotioneel bericht: 'Ik heb gevoeld hoe waardevol het leven is'

Robin Martens is zwanger van haar eerste kindje. De laatste weken van haar zwangerschap zijn met 39 weken ingegaan, en dus blikt de actrice terug op de afgelopen tijd. Het maakt haar emotioneel, dankbaar en verdrietig tegelijk. Dat deelt ze met een zeer openhartig bericht op Instagram, waarmee ze diepte indruk maakt op haar volgers.

Zwangerschap Robin Martens

Robin Martens deelt op Instagram geregeld de mooiste foto's van zichzelf, waarmee ze haar volgers een inkijkje in haar leven als actrice geeft. Ook over haar zwangerschap is ze heel open. Zo onthulde ze eerder zelfs al haar exacte uitgerekende datum: 1 augustus. Toch was ze niet eerder zo open en eerlijk over haar gevoel.

Eerlijk bericht

"Ik heb gevoeld hoe zwaar & verdrietig het leven kan zijn maar ik heb nog sterker gevoeld hoe mooi en waardevol het leven is! Ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik op dit moment het meest gelukkig ben in mijn leven. Ik ben heel dankbaar en ik geniet er elke dag van en ik ben mij er erg bewust van dat het ook een periode anders is geweest", begint de actrice.

Minder leuke situaties

"Ondanks het gelukkig zijn heb ik geleerd de afgelopen jaren, dat hoe goed je je ook voelt er altijd minder leuke situaties zullen voorkomen in je leven. Ik ben nu 39 weken zwanger en ik heb mijn grootste blessing bijna 9 maanden mogen dragen. In die 9 maanden is er veel gebeurd waardoor ik ben gaan inzien dat hoe gelukkig je ook bent of hoe goed je je ook voelt het leven oneerlijk kan zijn en dat er altijd op je pad situaties zullen komen die je weer even van dat gelukkig zijn vandaan kan halen en dat is oké", gaat Robin Martens verder.

Lees ook:

Robin Martens onthult hoeveel kilo ze is aangekomen tijdens zwangerschap: ‘Dat vind ik helemaal niet erg’

Groot gemis

Ze vervolgt: "En ook al mis ik mijn dierbaren enorm, ik focus mij op de herinneringen die ik met ze heb gemaakt en dat speel ik als een film af in mijn hoofd. Hier heb ik altijd al willen zijn, hoe ik nu in het leven sta. Mijn hele hart is gevuld met liefde, rust en warmte! Deze kleine Engel in mijn buik heeft mijn leven nu al zodanig veranderd in positieve zin daar ben ik haar erg dankbaar voor."

Positiviteit

"Ik gun dit geluk en deze mantel van liefde, warmte en rust iedereen. Wat ik hiermee wil zeggen is dat hoe het leven ook loopt, hoe oneerlijk het soms kan zijn, welke onverwachtse situaties zich ook voordoen, probeer je gedachtewereld te voeden met positieve affirmaties, vul je hart met liefde, focus je op wat belangrijk is, geef liefde aan jezelf & anderen, praat over je emoties, laat het er zijn, accepteer wat je niet kunt veranderen hoe moeilijk dat soms ook is en laat zorgen & spanning los. Ik heb ondanks de verdrietige gebeurtenissen de mooiste 9 maanden van mijn leven gehad", besluit de actrice openhartig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

FlairEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden