Rivaliteit tussen Chantal, Linda en Wendy? 'We zijn geen vriendinnen' Beeld Brunopress
Rivaliteit tussen Chantal, Linda en Wendy? 'We zijn geen vriendinnen'Beeld Brunopress

Rivaliteit tussen Chantal, Linda en Wendy? 'We zijn geen vriendinnen'

De carrière van Chantal Janzen gaat als een tierelier. Chantal is populair bij kijkers, maar met andere presentatrices zou ze niet zulk goed contact hebben. Chantal vertelt in een podcast meer over de rivaliteit tussen haar, Wendy van Dijk en Linda de Mol.

Rivaliteit Chantal, Linda en Wendy

Chantal Janzen is een bezige bij. Ze presenteert momenteel meerdere populaire programma's bij RTL 4 en ze heeft haar succesvolle eigen tijdschrift &C. Collega presentatrices Linda de Mol en Wendy van Dijk hebben ook veel presentatieklussen en eveneens een eigen tijdschrift. Er zou daarom veel rivaliteit zijn tussen de dames en het contact zou niet goed zijn.

In de podcast 30 minuten rauw van Ruud de Wild vertelt Chantal meer over de rivaliteit tussen haar, Linda en Wendy. V0lgens Chantal is die rivaliteit er helemaal niet. "Nou ja, in mijn belevingswereld niet", zegt ze. De dames doen veel vergelijkbare klussen, maar dat is volgens Chantal niet heel gek. De Nederlandse televisiewereld is namelijk best klein. "Dat is merendeels geen probleem. En soms overlapt dat te veel, en dan kan er wel eens een kleine wrijving ontstaan."

Wellicht doelde Chantal hierbij op haar overname van het televisieprogramma Oh wat een Jaar, dat eerst het programma was van Linda. Linda was hier toentertijd niet blij mee.

Lees ook Chantal Janzen druk met geheim project: ‘Nieuws in de maak’

Een eigen tijdschrift

Alledrie de presentatrices hebben hun eigen tijdschrift en online platform. Dat is helemaal prima, aldus Chantal. "Ik heb het nooit zo heel raar gevonden dat iemand dan denkt ‘daar heb ik helemaal geen zin in. Hoezo en waarom?’ Ik denk: dat zie je dan wel weer dat het verschilt. En ik ben ik en jij bent jij. Dus ik heb daar zelf nooit zo’n probleem van gemaakt. Ik vind het wel jammer als de ander daar een probleem van maakt", zegt Chantal hierover.

Chantal, Linda en Wendy zijn geen vriendinnen. Maar ze kunnen prima door één deur, volgens Chantal. "Maar zoals ik zeg, dat gaat ook zeker wel met een knuffel en een gesprek."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden