Lena van Echte Meisjes In De Jungle en Ex On The Beach  Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Lena van Echte Meisjes In De Jungle en Ex On The BeachBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Realityster Lena binnenkort weer onder het mes: ‘Wil dit weg laten halen’

Lena (24), bekend van Ex on the Beach en Echte Meisjes In De Jungle, droomde al jaren van grotere billen. In 2020 ging ze ervoor onder het mes, maar inmiddels is ze haar aanwezige achterwerk tóch weer liever kwijt dan rijk.

In VROUW Magazine vertelt de realityster openhartig over haar Brazilian Butt Lift, die ook tijdens de opnames van Echte Meisjes In De Jungle voor de nodige tramalant zorgde.

Echte Meisjes In De Jungle

In Echte Meisjes In De Jungle was te zien hoe Lena’s keuze voor een Brazilian Butt Lift haar letterlijk en figuurlijk achtervolgt. Vanwege de omvang van haar booty kan ze namelijk amper op haar benen blijven staan en valt ze constant om.

Voor kijkers om te lachen, maar voor Lena zelf wat minder leuk. In Jinek deelde de reality-ster namelijk openhartig de oorzaak van haar gebrek aan evenwicht: haar mislukte Brazilian Butt Lift en een vitaminetekort.

Gespot! Jutta en Jake op een bootje in Utrecht

“Gespot! Jutta en Jake op een bootje in Utrecht”

Opnieuw onder het mes

Naast de fysieke problemen die Lena door haar mislukte BBL ervaart, geven haar billen haar ook vaak een ongemakkelijk gevoel. “Mensen kijken ernaar als ik op straat loop. Dat is vervelend. Ze hebben te veel vet teruggezet op mijn billen en heupen”, vertelt ze daarover in VROUW Magazine.

Als het aan de reality-ster ligt zit er maar één ding op. “Ik wil nu weer vet laten weghalen, want het eerste wat ik zie als ik in de spiegel kijk zijn mijn billen”, aldus Lena.

‘Too much’

Ook haar moeder geeft in het tijdschrift toe het nu een beetje too much te vinden. “Ik heb vanaf het begin gezegd dat ze haar natuurlijke zelf moet blijven”, vertelt ze.

Toch trekt Lena haar eigen pad. “Ik ben ook benieuwd naar haar mening, maar door mijn koppigheid heb ik helaas te vaak mijn eigen wil doorgezet.”

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden