Premiere film Bloed, Zweet & Tranen over het leven van Andre Hazes. Op de foto: Roxanne Hazes , Rachel Hazes en Dre Hazes Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst
Premiere film Bloed, Zweet & Tranen over het leven van Andre Hazes. Op de foto: Roxanne Hazes , Rachel Hazes en Dre HazesBeeld ©BrunoPress/Patrick van Emst

Rachel reageert op gedroomde verzoening Roxeanne en André: 'Dit was mijn grootste wens'

De familiebanden binnen het Hazes-gezin zijn de afgelopen jaren niet gemakkelijk geweest. Zo had Rachel (50) lange tijd geen contact met haar zoon en verloopt het momenteel ook zeer moeizaam met dochter Roxeanne (27). André heeft het inmiddels weer goedgemaakt met zijn moeder en is óók herenigd met zijn zus. Dat laatste zorgt voor grote vreugde bij Rachel.

Rachel's grootste wens

Hoewel de familie Hazes nog steeds niet met z'n allen aan tafel kan schuiven, is de band tussen broer en zus inmiddels hersteld. Dat bleek deze week, toen Roxeanne met zoontje Fender gespot werd bij het huis van haar broertje. "Dat de kinderen en kleinkinderen weer samen zijn, is mijn grootste wens", zegt Rachel over de verzoening tegen RTL Boulevard. "Dit is fantastisch. Bloed is dikker dan water, zeg ik altijd maar."

Voor het weer geknuffeld

Zelf hebben André en Roxeanne in Privé een boekje opengedaan over het herstelde contact. "Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren... En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk", aldus de zangeres. "Dat voelde zo goed."

Bij elkaar dankzij de kinderen

De kinderen van André en Roxeanne, Andre Jr. (3) en Fender (2), hebben de twee uiteindelijk weer bij elkaar gebracht. "Er valt nu een hele rust over mij heen doordat het weer goed is. We hebben ook naar elkaar uitgesproken dat we veel vaker dit soort afspraken moeten maken (...) Dit laten we niet meer verwateren. Het zal mij niet nog een keer overkomen." Inmiddels ontstaat er zelfs al een echte vriendschap tussen de twee jongste telgen van de familie; er wordt zelfs al gefacetimed samen.

Lees ook Dít blijkt de oorzaak te zijn van ruzie André en Roxeanne: zangeres trekt boetekleed aan

Roxeanne neemt schuld op zich

Tijdens de ruzie tussen André en Roxeanne werd al vaker gefluisterd dat Monique Westenberg (43), de grote liefde van de zanger én de moeder van zijn zoontje, de oorzaak is geweest van de contactbreuk tussen broer en zus. De zanger bevestigde deze week dit gerucht en Roxeanne trok het boetekleed aan. "Er zijn redenen waarom ik destijds niet achter hem ben blijven staan", aldus de zangeres Privé. "Ik wil niet zeggen dat dit goede redenen waren. De fout ligt wel degelijk bij mij. Ik had niet van één kant van het verhaal uit moeten gaan en dat heb ik helaas wel gedaan." Ze voegt toe: "Hierdoor hebben we heel veel mooie momenten van elkaar gemist. Alleen maar omdat ik partijdig was in deze situatie. Ik stond achter mijn moeder."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress

Carolien Tsao©BrunoPress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden