2021, June 27. Zomertheater, Den Bosch, the Netherlands. Andre Hazes live. Fotograaf: BrunoPress/Heukers Media Beeld BrunoPress/David Heukers
2021, June 27. Zomertheater, Den Bosch, the Netherlands. Andre Hazes live. Fotograaf: BrunoPress/Heukers MediaBeeld BrunoPress/David Heukers

Rachel Hazes: ‘Wat ben ik ongelooflijk trots op jou’

Over het bericht dat Rachel Hazes afgelopen week deelde op haar Instagram wil ze niet zoveel zeggen. In het bericht zegt ze trots te zijn op haar zoon, Andre Hazes. De zanger liet vorige maand voor het eerst weer wat van zich horen na een lange rust periode.

Ongelofelijk trots

In het Instagram bericht is een foto te zien van een grote taart met daarop "één jaar". Op sociale media suggereren mensen dat ze vieren dat Andre is afgekickt maar dat is onduidelijk. In het bericht schrijft Rachel, “Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toegelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Verslavingen

Andre liet vorige maand na een lange tijd weer van zich horen. De zanger zei eerder dat hij een rustperiode nam vanwege een burn-out maar dat blijkt toch anders te zitten, hij bevestigde eerdere geruchten dat hij kampte met verslavingen. Hij is opzoek gegaan naar professionele hulp. “Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, aldus André.

Lees ook:

Het moment is daar: André Hazes verbreekt mediastilte en kondigt comeback aan

Podium op

Andre laat weten uit te kijken naar zijn muzikale comeback met Holland Zingt Hazes in 2023. “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijtraken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Lotte HesselingBrunoPress/David Heukers

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden