rachel en yvonne Beeld Brunopress
rachel en yvonneBeeld Brunopress

Rachel Hazes sleept Yvonne Coldeweijer voor de rechter

Rachel Hazes heeft Yvonne Coldeweijer voor de rechter gesleept. Yvonne, de vrouw achter juicekanaal Life of Yvonne, heeft een oude video over Rachel opnieuw online gezet. Dit terwijl Rachel haar eerder had opgedragen de video te verwijderen.

Yvonne en de advocaat van Rachel bevestigen dat de zaak op 9 januari voorkomt.

Opnieuw geplaatst

Eind november verwijderde Yvonne Coldeweijer de video na het aankondigen van een kort geding door Rachel Hazes, maar 27 december heeft ze tóch de video weer online gezet.

“Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerd deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust,” schreef de juicekoningin toen op Instagram. “Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder. We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.”

Rachel's rol bij het uitlekken

In de bewuste video deed Yvonne volgens Rachel “onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen” over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André Hazes aan zijn, ex Sarah van Soelen. Ook deed Yvonne uitspraken over de gevolgen die dat zou hebben voor de verstandhouding tussen moeder en zoon Hazes.

Over de grens

Jaap Versteeg, de advocaat van Rachel, laat aan het ANP weten dat ze “best tegen een stootje kan”, maar dat de uitlatingen van Yvonne “alle perken te buiten” gaan. Hij vindt dan ook dat delen van dergelijke “roddels” moeten stoppen.

“Het betreft de stelling dat Rachel Hazes een door haar zoon geschreven brief aan Coldeweijer zou hebben gelekt, dat Rachel Hazes in haar eigen belang heeft ingegrepen in de behandeling van haar zoon in een kliniek in Spanje, dat Hazes zeer narcistisch en manipulatief zou zijn, dat zij controle over haar zoon wil houden, dat hij voor altijd in haar macht is en dat André Hazes als gevolg van het lekken van de brief definitief het contact met zijn moeder heeft verbroken”, laat de advocaat van Hazes weten.

Bron: ANP

Lisa CostersBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden