Rachel Hazes Beeld Brunopress
Rachel HazesBeeld Brunopress

Rachel Hazes over uitlekken testament: ‘Ik zou een ‘oplichter’ zijn of een slechte moeder’

In het uitgelekte testament van André Hazes senior staat dat Rachel geen erfgenaam is omdat er tijdens zijn overlijden een echtscheidingsprocedure liep. Haar verzoek tot echtscheiding trok ze pas na kerst 2004 in, helaas iets te laat; André Hazes was toen namelijk al overleden.

Ophef

Dit vonden velen opmerkelijk. Online is er dan ook enorm veel ophef over de situatie. Rachel wordt uitgemaakt voor leugenaar, bedrieger en zelfs lijkenprikker door Jan Dijkgraaf. Nadat ze onder vuur lag bij Johan Derksen, werden de aantijgingen haar te veel en plaatste ze voor het eerst een bericht hierover op Instagram.

Haar kant van het verhaal

“De afgelopen weken volgde de ene beschuldiging de andere op: ik ben een ‘ oplichter’ of in ieder geval een slechte moeder, die - ten koste van mijn kinderen - een deel van de erfenis heeft opgestreken. [...] Ik voel mij verdrietig en slaap al weken slecht. De suggestie dat André en ik ten tijde van zijn overlijden in een echtscheiding zouden hebben gelegen, raakt mij diep.”

“Ik zou graag van de daken willen schreeuwen wat mijn kant van het verhaal is, maar zolang de zaak onder de rechter ligt, kies ik ervoor om verder niet inhoudelijk op de kwestie in te gaan”, deelt ze gefrustreerd.

Ondanks alle beschuldigingen houdt Rachel voet bij stuk en blijft ze erop hameren dat ze geen geheimen had voor haar kinderen en haar best deed een goede moeder te zijn. “Dat ik in de visie van sommigen hierin niet ben geslaagd, is iets tussen mij en mijn dochter”, aldus Rachel Hazes.

23 febuari wordt er een uitspraak verwacht.

Bron: Mediacourant, Reality

Halima TamimiBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden