rachel hazes yvonne coldeweijer Beeld Brunopress
rachel hazes yvonne coldeweijerBeeld Brunopress

Rachel Hazes haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Haat naar de familie Hazes begint lachwekkend te worden’

Yvonne Coldeweijer (35) heeft ‘leugens’ verspreid volgens Rachel Hazes (52). De juicekoningin beweert namelijk dat Rachel herself een brief heeft gelekt aan Yvonne. De brief was geschreven door Rachels zoon André en was gericht aan André’s ex-vriendin Sarah van Soelen. Volg je het nog?

Volgens Yvonne heeft Rachel deze brief gedeeld om een breuk tussen André en Monique Westenberg te forceren.

Zware beschuldiging

In de brief komt naar voren dat Monique een slechte invloed zou hebben op André’s leven. Rachel is niet dol op Monique. Reden genoeg, volgens Coldeweijer, om de brief te lekken. Rachel is woest, laat ze weten via Instagram. “Jeetje, ik dacht dat we nu alle leugens wel hadden gehad, maar het kan schijnbaar altijd erger! Ik word nu ineens weer beschuldigd dat ik een brief naar Yvonne Coldeweijer gestuurd zou hebben. Echt een heel zware beschuldiging, terwijl alles wat zij te melden heeft over mij totaal niet klopt”, schrijft de mater familias van de Hazes-familie op Insta.

Haat naar familie Hazes

“Wat zou de reden zijn om een brief naar haar te sturen over privézaken van mijn zoon?! Ik zal als moeder niet alleen altijd achter mijn zoon staan, maar ook voor en naast hem. Van een relatiebreuk is daarom ook geen sprake”, laat Rachel weten. Ook richt ze zich boos tot Yvonne. “Sorry Yvonne, maar je haat naar de familie Hazes en vooral naar mij begint echt lachwekkend te worden en je gaat nu zelfs dingen beweren, zoals het sturen van een brief, zonder dat je dit verder kan onderbouwen of bewijzen.”

De tekst gaat verder onder de post.

Gelukkig leven

Rachel besluit Yvonne toch nog een fijn leven toe te wensen. “Ondanks dat jij dagelijks met al deze haat en frustratie moet leven om zo je centjes te kunnen verdienen en ik eigenlijk een beetje medelijden heb met jou, wens ik je verder toch een gelukkig leven toe”, sluit ze af.

Bekijk hieronder de video waarin Yvonne Coldeweijer de bewuste brief voorleest.

Bron RTL Boulevard

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden