Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne: 'Ik mis mijn kleinzoon' Beeld em
Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne: 'Ik mis mijn kleinzoon'Beeld em

Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne: 'Ik mis mijn kleinzoon'

Deze week werd bekend dat Rachel Hazes haar relatie met ondernemer Mike heeft beëindigd. Maar nu blijkt dat niet de enige breuk te zijn in de Hazes familie. De geruchten dat Rachel geen contact meer met haar dochter deden al een behoorlijke tijd de ronde, maar gisteravond bevestigde Rachel deze in een interview met RTL Boulevard.

Op de vraag of ze contact heeft met haar dochter antwoord Rachel stellig: "Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarde. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder."

Kleinzoon

Rachel zit er wel mee dat de band tussen haar en haar dochter zo slecht is. "Tuurlijk vind ik het jammer. Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet en dat doet zeer", aldus Rachel.

Verhuizing

Ook werd bekend dat Rachel haar stulpje in Vinkeveen heeft verlaten. Het slechte contact met Roxeanne de keuze om uit haar geliefde Vinkeveen weg te gaan makkelijker te hebben gemaakt. "Dat is ook wel een reden om weg te gaan daar. Ook een beetje uit zelfbescherming."

De bedoeling was dat ze met Mike en zijn dochters een nieuwe start zou maken in Mijdrecht. Maar voordat het huis ingericht was, ging het stel uit elkaar. "Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt." Naar omstandigheden gaat het nu goed met Rachel, maar ze vertelt wel dat ze een paar nare dagen achter de rug heeft. Rachel: "Ik heb veel mensen verloren die overleden zijn, maar ik heb nog nooit liefdesverdriet gehad. En ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen en toch heb je dan hartpijn."

Familiegeluk

Inmiddels is het contact met haar zoon André wel weer goed. Toch hoopt Rachel ooit nog haar beide kinderen te kunnen uitnodigingen bij haar thuis. "Dat zou mijn mooiste cadeau zijn", vertelt ze. "Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed", aldus de hoopvolle Rachel.

Lees ook Rachel Hazes open over pijnlijke breuk met André: 'Het was de genadeklap'

Schoondochters

Dat André weer terug is bij Monique vindt Rachel prima. "Ik heb niet zoveel met Monique, maar het is een goeie vrouw. Het is ook niet aan mij. Het is goed zo en ik gun hem zijn geluk."

Over de storm van kritiek die André de laatste maanden over zich heen heeft gekregen vanwege zijn relaties zegt Rachel: "Hij heeft het ook een klein beetje over zichzelf afgeroepen. Kijk, als jij iedere dag wat post op Instagram. Je hoeft ook niet alles te laten zien vind ik". Wel vind ze het jammer dat het zo is gelopen met haar ex-schoondochter Bridget. "Ik draag Bridget een warm hart toe. Dat is geen geheim. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en nog steeds. Ik ga haar dan ook nooit laten vallen."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Paulien Bergwerffem

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden