Secret Koppel: Miriam en Lester Beeld Tom Cornelissen
Secret Koppel: Miriam en LesterBeeld Tom Cornelissen

Plottwist in nieuw seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave’ shockeert iedereen

Gister was het eindelijk zover en gingen vier koppels de ‘ultieme liefdestest’ Temptation Island: Love or Leave aan. Spoiler-alert: wij vertellen je de ins en outs van de eerste aflevering! Scheelt je weer 45 minuten van je leven.

Heb jij gekeken?

Got a secret, can you keep it

Er is dit seizoen een secret koppel in ons midden, maar hoe zit dat precies? Miriam en Lester, het geheime koppel, doen als stel mee aan het programma, maar lopen eerst een poosje mee als zogenaamde ‘vrijgezel die op zoek is naar liefde’ in de mannen- en vrouwenvilla’s.

Op deze manier leren ze de andere singles vast kennen, kunnen ze hun intenties achterhalen én komen ze erachter hoe de andere koppels reageren op de jagende vrijgezellen.

Oogje op een ander

Wat wel kan gebeuren als je een secret koppel in het midden hebt, is dat één van de koppels een crush gaat krijgen op Miriam of Lester. En laat dat nou precies het geval (en de bedoeling, duh) zijn.

Zo vinden Evie en Iris Lester (de vriend van Miriam) ‘wel wat hebben’. En dat terwijl ze straks samen met Miriam in dezelfde villa wonen, ongetwijfeld snel ‘bff’s’ worden én elkaar zullen steunen tijdens deze love-test.

Surprise surprise

Maar deze ‘secret’ duurt niet lang. Al gauw maken Monica en Kaj bekend wat er aan de hand is. Voordat de deelnemers er daadwerkelijk met elkaar vandoor kunnen gaan, delen de twee hoe de vork in de steel zit.

Vooral de vrijgezellen mannen zijn shocked over the big secret. Ook omdat ze niet de kans hebben gekregen om afscheid te nemen van Miriam. Gossie...

Inside spy

“Niet normaal, gewoon undercover. Dit is gek”, reageert Mike verbaasd. Daar denkt Miriam anders over. Zij is blij dat ze deze kans heeft gekregen.

“Ik vind het een cadeau dat ik het secret couple mocht zijn. Ik was een inside spy en vond het leuk om te doen”, deelt Miriam als in eenmaal aangekomen in de vrouwenvilla haar ervaring met de meiden deelt.

Wij zijn weer aardig bijgekomen van de schrik, door naar aflevering 2!

Bron: RTL Boulevard

Gigi MarthaTom Cornelissen

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden