Peter Jan Rens over eigen realityshow: 'Oei, dit gaat wel heel ver!' Beeld
Peter Jan Rens over eigen realityshow: 'Oei, dit gaat wel heel ver!'

Peter Jan Rens over eigen realityshow: 'Oei, dit gaat wel heel ver!'

In de Evers staat op was vanochtend Peter Jan Rens (66) te gast. Hij vertelde over zijn nieuwe realityshow Peter Jan Rens: Doen Ze ‘T Of Doen Ze ’T Niet en verklapte alvast dat het een heftige serie gaat zijn.

In Peter Jan Rens: Doen Ze ‘T Of Doen Ze ’T Niet worden hij en zijn 44 jaar jongere vriendin Virginia gevolgd in de aanloop naar hun huwelijk.

De relatie van Peter Jan Rens en zijn vriendin is met zeker stormachtig te noemen en dat zullen we ook terug zien in de show. Volgens Peter Jan Rens werkt de reality echter heilzaam voor de relatie. En door met Virgina te trouwen probeert hij haar volledig aan zich te binden zodat hij haar nooit meer kwijt raakt.

Volgens Peter Jan Rens wordt het wel een heftige serie. Hij zegt zelf: 'Over het algemeen gaat het bijzonder goed met me en dat kun je ook zien. (...) maar deze realityserie kenmerkt zich wel door het feit dat ik een verhouding heb met een 44-jaar jongere vrouw die wat problemen geeft.'

Als we Peter Jan Rens mogen geloven gaan we in de serie een nieuwe kant van hem zien. Wij zijn benieuwd! Volgens hem zit de show vol met eerlijke ongegeneerdheid. Soms dacht hij bij het terug zien van de serie zelfs: 'Oei dit gaat wel heel ver!'

Al twee keer verloofd

Peter Jan Rens vroeg zijn vriendin Virginia in november 2016 ten huwelijk tijdens een concert van Django Wagner. Dit was echter niet de eerste keer dat hij haar vroeg om met hem te trouwen: Virginia en Peter Jan waren eerder al verloofd, maar besloten toen uit elkaar te gaan. Nu zijn ze echter weer samen en hebben ze besloten toch in het huwelijksbootje te stappen.

Beluister het hele interview dat Edwin Evers had met Peter Jan Rens hier.

De serie is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:

Peter Jan Rens vraagt vriendin Virginia ten huwelijk

9 originele huwelijksaanzoeken waar je maar moeilijk nee op kunt zeggen

Nostalgie: Zo zien de kinderen uit The Nanny er nu uit

Bron: rtlnieuws.nl / 538.nl

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden