bners oud en nieuw Beeld Brunopress
bners oud en nieuwBeeld Brunopress

Party time: dít is hoe de BN’ers oud en nieuw vierden

Afgelopen weekend proostten we met z'n allen op het nieuwe jaar. De een bleef thuis met de geliefde en de ander heeft geflaneerd op een groot huisfeest. Ook onze bekende Nederlanders hebben een feestje gebouwd met oud en nieuw.

Bekijk hier hoe zij het gevierd hebben!

Yuki Kempees

Flair columnist Yuki Kempees besloot het Nederlandse gure weer te ontsnappen en bracht de jaarwisseling door met zijn gezin op Ibiza! Op Instagram deelt hij foto’s met zijn vriendin en twee kinderen, waarvan een hun kersverse dochter.

Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft tijdens oudejaarsavond bij iemand thuis genoten van een tafel vol lekkers. Online deelde ze een video waar de tafel met allemaal snacks te zien is en het nummer Happy New Year van Abba speelt. Veel mensen reageren onder de post op haar Instagram en wensen Rachel ook een gelukkig en liefdevol 2023.

Kimberley Klaver

Op Instagram blikt Kimberley Klaver nog even terug op haar afgelopen jaar. Ze zegt een mooi 2022 te hebben gehad, maar het was ook verdrietig en veelbewogen jaar. “Afscheid van onze lieve tante. Afscheid van onze lieve hond. Maar ook nieuw leven en feest. De geboorte van onze tweede zoon. En natuurlijk onze bruiloft met de vader van mijn kinderen en liefde van mijn leven”, schrijft ze online. Ze poseert voor de foto met haar twee lieve zoontjes en zegt haar dierbaren vaker te vertellen hoe belangrijk ze zijn.

Ze sluit af met: “En ik ga goed voor mezelf zorgen want als je zelf leeg bent kan je niets geven. Zorg goed voor jezelf en voor jullie dierbaren en maak er iets van lieve mensen.”

Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen luidde het nieuwe jaar in met haar man Marco Geeratz en hun twee zoons. Op haar Instagram zie je de video waar ze met haar gezin hun volgers een gelukkig nieuw jaar toewensen en een druk gevulde straat op de achtergrond te zien is.

Onder de video schrijft ze: “Alle goeds en moois voor jullie allemaal lieve mensen, dat het maar een jaar wordt met heel veel liefde, in goede gezondheid en met veel geluk en vooral heel veel plezier!”

André Hazes

Onze André Hazes heeft ook een veelbewogen jaar achter de rug, maar gaat positief het nieuwe jaar tegemoet. Op zijn Instagram plaatst hij een foto met lange caption waarin hij vertelt een muzikale comeback te maken. Hij is energieker dan ooit en vol op nieuwe muziek aan het maken. “Het vuurtje brandt weer", deelt hij.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk had niet een hele feestelijke oud en nieuw. Iedereen bij haar thuis wasnamelijk ziek. Ze brachten de jaarwisseling ziekjes op de bank door.

“Het was niet het makkelijkste jaar. Zeker niet. We hebben binnen het gezin allemaal te maken gehad met verlies en verdriet", vertelt ze. “Liefde is dan toch weer hetgeen wat je blijft verbinden en naast je gezondheid, het allerbelangrijkste is in mijn ogen. Dus wens ik je veel liefde toe het aankomende jaar en hou elkaar vast!” sluit ze haar bericht mee af.

Bron: Story

Renée KoopmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden