oriana Beeld still YouTube DAELORIAN
orianaBeeld still YouTube DAELORIAN

Oriana uit ‘De Bachelor’ 2021 staat open voor vervolg als bachelorette

Oriana Werff deed in 2021 mee aan De Bachelor en probeerde het hart van dj Tony Junior te veroveren. Ze haalde de finale, maar uiteindelijk koos Tony voor Julia Sinning. In de podcast EN DAN? vertelt Orania over de mentale nasleep van het programma. Ze had behoorlijk wat liefdesverdriet namelijk.

Wel laat Oriana weten dat ze misschien open staat voor een vervolg.

Stuk zelfverzekerder

Het afgelopen jaar is de voormalige deelneemster een stuk zelfverzekerder geworden. “Ik ben heel blij met mezelf. Dat klinkt misschien raar, maar ik heb natuurlijk een tijdje met mezelf in de knoei gezeten”, vertelt ze. “Maar ik ben nu echt heel happy en ik weet van mezelf dat ik een fijn persoon ben om mee om te gaan – in de zin van: zorgzaam en lekker gek. Die bevestiging heb ik nooit gehad, dus is voor mij een stukje rust.”

Heel tevreden

Oriana vertelt dat ze een leuke baan heeft, een huisje en een lief hondje. Ook al is ze ‘niet zo bezig’ met mannen, een relatie zou ze wel fijn vinden. Ze pakt dat wel een stuk voorzichtiger aan nadat Tony haar hart brak. Op den duur zou Oriana wel een gezin willen stichten. Maar: “Ik ben nu echt heel tevreden, dus ik heb nu eigenlijk geen haast. Dus ik laat het allemaal op me afkomen.”

Sylvia Geersen verklapt details over Bachelorette-avontuur

‘Hele knappe mannen’

De Bachelorette

Als de crew van De Bachelorette haar zou benaderen, zou ze geen ‘nee’ zeggen, grapt ze in de podcast. “Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn”, besluit Oriana.

Of Videoland meteen weer voor een vrouwelijke bachelor gaat, moet nog blijken. Eerst is Sylvia Geersen aan de beurt. Vanaf 14 februari zien we haar zoektocht naar de liefde op de streamingdienst.

Bron RTL Boulevard

Fleur Hartmanstill YouTube DAELORIAN

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden