Opvallend: kids André en Roxeanne Hazes spelen samen, is de jarenlange vete bijgelegd? Beeld Peter
Opvallend: kids André en Roxeanne Hazes spelen samen, is de jarenlange vete bijgelegd?Beeld Peter

Opvallend: kids André en Roxeanne Hazes spelen samen, is de jarenlange vete bijgelegd?

De familie Hazes. Het is altijd weer spannend wie er nu wel of geen contact met elkaar heeft en waarom niet. Zo botert het al jaren niet tussen André en Roxeanne, een familiebreuk die ontstond toen hij in 2014 een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Een opvallende foto op Instagram doet vermoeden dat de twee hun ruzie hebben bijgelegd. Alhoewel...

Ruzie Roxeanne en André voorbij?

Zowel Roxeanne als Monique deelden gisteravond een bijzondere foto: hun zoontjes, Rox' Fender (bijna 2) en Monique's André Jr. (3) hebben een dagje samen gespeeld. Dat is uniek, aangezien de band tussen Roxeanne en André allesbehalve warm, gezellig en hecht is. Roxeanne schrijft bij de foto "dankbaar" te zijn, Monique noemt de mannetjes samen "rijkdom". Betekent dit dat broer en zus de strijdbijl na jaren hebben begraven?

Waar was André?

Je zou denken, dat kan niet anders. Maar toch valt daar ernstig aan te twijfelen. In de foto's taggen Monique en Roxeanne immers wel elkaar, maar André wordt buiten beschouwing gelaten. Daarnaast is op zijn Instagram te zien dat hij in België was voor opnames van The Voice Senior. Het valt dus aan te nemen dat André niet bij de 'bijzondere ontmoeting' aanwezig was.

Vete voorbij?

Of dat een bewuste keuze was, of helaas net zo uitkwam, blijft (voorlopig) gissen. Mogelijk kunnen Roxeanne en André nog steeds niet samen door één deur (behalve die van de Ziggo Dome voor de jaarlijke Holland Zingt Hazes-concerten), maar vinden beide moeders het contact tussen de twee neefjes belangrijker dan de vete. Wellicht is het dan ook puur Monique's keuze geweest om contact op te nemen met Roxeanne, zodat de ventjes een band met elkaar kunnen opbouwen. En wellicht heeft André (die niet langer de baas is in huis) toen gezegd: doe dat dan maar als ik er niet ben. Nou ja, zoals we al zeiden, het blijft nog even gissen hoe de vork in de steel zit.

Lees ook Bakken kritiek voor André Hazes wegens nieuwe, heftige videoclip: 'Niet verantwoord'

Jarenlang geen contact

Toen André een relatie kreeg met Monique, was zijn moeder Rachel daar allesbehalve blij mee. Ook zus Roxeanne stond niet achter deze liefde. André, die destijds nog thuis woonde, pakte daarop zijn koffers om direct bij de oudere Monique in te trekken. "Ik ben achter mijn moeder blijven staan, misschien had ik meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen", zei Roxeanne daar in 2019 over tegen Het Parool. Met moeder Rachel is er inmiddels al een tijdje weer contact, iets wat plots extra snel de goede kant op leek te gaan toen André Monique tijdelijk verruild had voor de nog oudere Bridget Maasland (met wie Rachel het bijzónder goed kon vinden).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Justine WoutersonPeter

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden