Ozempic Beeld GettyImages
OzempicBeeld GettyImages

Ook déze celebrity schijnt door diabetesmedicijn Ozempic veel kilo's kwijt te zijn

Crazy but true, Ozempic gaat nog steeds rond als een snoepje op het schoolplein. Het maakt niet uit hoeveel workoutfilmpjes een celeb online gooit, fans voelen altijd aan wanneer iets niet helemaal klopt...

When did we stop loving the gym?

De Ozempic sisters

Khloé Kardashian heeft het openlijk gehad over haar gebruik van de drug. Mensen begonnen zich zorgen te maken omdat het bijna niet reëel leek hoeveel dunner ze was geworden dit jaar. Dat haar halfzus haar voorbeeld op zou volgen is geen suprise.

En die halfzus is... tromgeroffel... Kylie Jenner. Ze ligt onder vuur na het online pronken met haar getransformeerde body . Zo wordt er massaal onder haar meest recente TikTok gereageerd met: ‘The ozempic is ozempicing, sis’ of ‘Oh, oh oh Ozempic’.

De tekst gaat verder onder de video:

Andere Celebs

Kylie Jenner is niet de enige in haar familie die (hoogstwaarschijnlijk) de easy way heeft gekozen om af te vallen. Ook haar twee andere halfzussen (Kim en Khloé Kardashian) zouden deze omstreden afvalmethode hebben gebruikt.

Zelfs Elon Musk (shocking, we know) heeft het gebruikt om een aantal kilo te verliezen. Ook comedian Chelsea Handler heeft het gebruikt, maar zij wist destijds niet dat het een diabetesmedicijn was. Nadat ze dit ontdekte, is ze meteen gestopt.

Ze claimt dat haar ‘anti-aging dokter’ het haar gewoon gaf zonder uit te leggen waar het oorspronkelijk voor dient. ‘It should be left for diabetes patients', zegt Chelsea. Hear, hear!

Bron: Daiymail

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden