10e editie 100% NL Awards in de BOX, Amsterdam. Op de foto: André Hazes en partner Westenberg Beeld EM-Press/Patrick van Emst
10e editie 100% NL Awards in de BOX, Amsterdam. Op de foto: André Hazes en partner WestenbergBeeld EM-Press/Patrick van Emst

Ontkennen is zinloos: 'André en Monique hadden wél seks in toiletgebouw op Curaçao'

Nee, André Hazes had géén seks gehad met toenmalig ex Monique Westenberg op een toilet op Curacao. Gisteren ontkende de zanger het hardnekkige gerucht dat al wekenlang rondgaat. Maar daar wordt door menigeen aan getwijfeld. Zijn verhaal rammelt aan alle kanten, mede door een stevige portie videobewijs.

What happens on Curaçao... (lekt uit)

Ook volgens Shownieuws vertelt André niet de waarheid. Het toilethokseks-gerucht doet sinds februari de ronde, toen André's relatie met Bridget Maasland knetterend ten einde kwam. Er lekten beelden uit waarop André en Monique samen een wc-gebouw op het Curaçaose strand verlieten, wat zou kunnen betekenen dat hij Bridget met zijn ex bedroog.

'Zoontje was erbij'

In de ochtendshow van zijn goede vriend Frank Dane ontkent André maandagmorgen dat gerucht. Hun zoontje zou ook in het toilet aanwezig zijn. "Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?", aldus de zanger. "Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?" Hij noemt de persoon die de beelden heeft gemaakt en gedeeld een 'imbeciel'.

'Hij is vergeten dat we de beelden hebben'

Maar volgens Shownieuws, die de beelden destijds toonde, is er wel degelijk wat gebeurd in het toilethok. In de uitzending van gisteravond werden de beelden opnieuw uitgezonden. "Hij is vergeten dat we dat filmpje nog hebben, denk ik. Als je dat er toch op naslaat, en we hebben dat toch regelmatig gedaan vandaag: dat kind is in geen velden of wegen te bekennen. Waar hij wel is op dat moment, weet ik niet, maar hij is niet voor dat kind in het toilet", zegt Evert Santegoeds in het programma. "Een kwartier lang. Dat is ongetwijfeld niet omdat zij even niet kon doortrekken. Zij gaat eruit, hij komt eruit en dat is het hele verhaal." Ja, een kind van drie laat je ook niet alleen achter om later op eigen houtje achter je aan te stiefelen, toch?

Lees ook André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: 'Anders was ik er niet meer ingekomen'

Het is de (on)waarheid

Santegoeds vindt het vreemd dat de zanger voor een keer de waarheid wil vertellen, en met dit verhaal komt. "Nu zegt hij weer dat er van alles van is gemaakt door 'de media', dus wat hij nou weer maandagochtend op de radio heeft zitten vertellen..."

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Justine WoutersonEM-Press/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden