NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / Dreetje Beeld Arjo Frank Kievits
NLD/Berkel en Rodenrijs/20190311 - Boekpresentatie van het kinderboek DUNYA Een hemels hondenleven - van Monique Westenberg. Op de foto: André Hazes / Andre Hazes met partner Monique Westenberg en zoon André / Dré / DreetjeBeeld Arjo Frank Kievits

Ongemakkelijk? 'Gezinsvakantie' voor André Hazes met kleine André, Monique én... Bridget

Dat André Hazes en zijn ex Monique Westenberg ondanks hun pijnlijke breuk nog best samen door één deur kunnen, is bekend. Zo hebben de twee meermaals laten weten dat er goed contact is, ze elkaar geregeld zien omwille hun zoontje André Jr. (3) en vierden ze afgelopen december nog gezamenlijk Sinterklaas. Momenteel genieten de twee met de kleine al enkele dagen van een vakantie op Curaçao, maar de sfeer moet sinds zondag wel íets meer gespannen zijn...

Gezellig...

André's nieuwe liefde Bridget Maasland, de vrouw voor wie hij Monique definitief verliet, heeft zich bij het gezelschap gevoegd, iets wat de dynamiek behoorlijk moet veranderen. Een goedingelichte bron meldde de vakantieplannen van André, Bridget en Monique vorige week al. Nu blijkt dat het onmogelijke écht werkelijkheid is geworden. Sinds gisteren zijn alle hoofdrolspelers van één van de grootste soaps van dit moment gezamenlijk op de Nederlandse Antillen. Een opvallende keuze van de betrokkenen. Mogelijk hebben André en Monique hun eigen gevoelens opzij gezet omwille van hun kind, maar de kans is natuurlijk ook aanwezig dat Monique en Bridget elkaar de hele trip fanatiek proberen te ontlopen.

Pijnlijke breuk

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique had beëindigd. Het was Monique die nog dezelfde dag uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. "Wie dat is, maakt de situatie alleen maar pijnlijker", schreef ze toen op Instagram. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Huisje, boompje, beestje?

André en Bridget lijken verliefder dan verliefd en spammen hun volgers nog net niet kapot met kleffe teksten en intieme foto's. Onlangs lieten ze zelfs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. "Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen", hintte André in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. "Nou, ik ben voorbereid", antwoordde Bridget vervolgens. In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals en bij hun vertrek en aankomst op Schiphol werd bij Bridget zelfs een typische verlovingsring gespot die ze op eerdere foto’s niet draagt.

Baby op komst?

Maar een huwelijk is niet het enige waar André mogelijk op hintte met zijn mysterieuze verrassings-uitspraak. Bridget Maasland (45) - van wie bekend is dat ze graag een tweede kindje had gewild - is eind januari gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme in Amsterdam-Zuid, volgens Story door ‘een betrouwbare bron’. "Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen. Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is", schrijft het entertainmentblad. Opvallend is ook dat Bridget op Instagram laat weten ‘ziek’ te zijn.

Lees ook André Hazes vertelt dat hij opnieuw vader wil worden (en daar is een klein probleempje mee)

André voedt geruchten

Vervolgens gooide André ook nog eens een cryptische post op Instagram: een illustratie van het Romeinse cijfer drie, met enkel een hartje en Bridget's naam als bijschrijft. Gezien haar leeftijd zou het niet vreemd zijn als het stel, dat pas drie maanden samen is, vaart achter een eventuele kinderwens zou zetten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Justine WoutersonArjo Frank Kievits

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden