Lil Kleine  Beeld GettyImages
Lil KleineBeeld GettyImages

Om déze reden is de moeder van Lil’ Kleine bezorgd om haar kleinzoon Lío

De moeder van Lil’ Kleine (Babette Verhoef) is niet bepaald happy met haar ex-schoondochter Jaimie Vaes. Zo uit ze opnieuw haar zorgen over hoe er met haar kleinzoon Lió wordt omgegaan.

We'll spill the tea...

Lil’ Kleine en zijn mommy issues

We all know dat de relatie tussen Lil’ Kleine en z'n moeder niet al te best is en het contact jaren geleden al is verwaterd. Kleine koestert nog wrok omdat zijn moeder in het verleden geen goede moeder zou zijn geweest. Maar Babette beschuldigt Jaimie van hetzelfde. Why?

Dit is niet de eerste keer dat Babette haar ontevredenheid over ex-schoondochter uit, dit deed ze vorig jaar ook na het kijken van Jaimies realityserie ‘In The Vaes Lane’.

“Geen seconde in de twee afleveringen die ik heb gezien, kijkt ze haar kind aan of neemt het even op schoot”, reageerde ze toen. “Lieve jongen, kon ik er maar voor je zijn, of je even lekker knuffelen.”

Ze heeft haar eigen kleinzoon echter nog nooit gezien (what, seriously?). Het zit haar ook enorm dwars dat Jaimie in een interview met Robbert Rodenburg heeft gezegd dat Lío tekenen van autisme vertoont. “Die jongen komt nooit meer van die stempel af, verschrikkelijk”, vindt Babette. Ook vindt ze dat Lío in een nare situatie zit én heeft gezeten door de constante ruzies en toxic co-parenting van zijn ouders.

Nog een kans?

Babette zou naar eigen zeggen tien jaar lang elke dag geprobeerd te hebben om het contact met haar zoon te herstellen. Helaas voor Babette zonder resultaat: Lil’ Kleine heeft dit hoofdstuk van jongs af aan al afgesloten, vindt hij zelf. Zijn moeder zou nare dingen bij hem gedaan hebben die een grote impact op hem hebben gehad.

“Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind”, zei de rapper. Maar moeder Babette houdt hoop dat het ooit nog goed komt. De tijd zal het leren.

Bron: Ditjesendatjes, Shownieuws

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden