rachel yvonne Beeld Brunopress
rachel yvonneBeeld Brunopress

Oh oh: Yvonne Coldeweijer plaatst verwijderde video over Rachel Hazes toch weer online

De beef tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes is nog niet voorbij. Eind november verwijderde de roddelkoningin een video over Rachel na een sommatie en de aankondiging van een kort geding door mama Hazes. Inmiddels heeft Yvonne de video weer online gezet.

De juicequeen is ervan overtuigd dat de info in de video namelijk wel klopt.

Op leugens berust

“Enkele weken geleden ben ik door de advo van Rachel gesommeerd deze offline te halen, omdat deze zogenaamd op leugens berust’, schrijft Yvonne op haar Instagrampagina Life of Yvonne. Maar: “Na een aantal weken kan ik niet anders dan concluderen dat ik wederom gelijk heb en dat er, sinds ik de brief heb ontvangen, geen enkel contact is tussen André en zijn moeder.” Yv besluit: “We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren.”

TITEL VAN JE LEES OOK-ARTIKEL (zonder ‘lees ook’)

“Quote” of intro-zinnetje van je artikel + link

Verstandhouding Rachel en André

In de betreffende video deed de roddelkoningin ‘onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen’, volgens Hazes. Yvonne vertelde over de rol van Rachel bij het uitlekken van een persoonlijke brief die André schreef aan ex-liefje Sarah van Soelen. Daarnaast deed Yvonne uitspraken over de gevolgen van het uitlekken van deze brief. Dat zou, volgens de juicekoningin, geen goed doen aan de verstandhouding tussen moeder Rachel en haar zoon André Hazes.

Bron: RTL Boulevard

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden