Leontine Ruiters Beeld Brunopress
Leontine RuitersBeeld Brunopress

Oh nee! Leontine Ruiters en multimiljonair John Huiberts uit elkaar

Ja, het klopt. Voor Leontine Ruiters en John Huiberts was het gisteren helaas geen leuke Valentijnsdag. Het stel is namelijk niet meer samen. Dit laat John weten aan RTL Boulevard na de online verkondiging(en) van Yvonne Coldeweijer.

John deelt dat het geen bad break-up was: “Laat ik het zo zeggen: we hebben in goed overleg besloten om niet meer samen te zijn. Het is een keuze van ons beiden en er is niks voorgevallen.’ Ook vertelt hij dat ze nog normaal met elkaar kunnen omgaan: ‘We zijn nog steeds on speaking terms en wensen elkaar het beste”, aldus John.

Reden van de break-up

Wat precies de reden van hun break-up was, wil John liever niet delen: “We hebben echt geen ruzie. De reden waarom we uit elkaar zijn, houd ik liever voor mezelf uit respect voor mezelf, Leontine en voor iedereen die ermee te maken heeft.”

Mhmm, klinkt niet bepaald alsWe zijn nog steeds on speaking terms’ als je het ons vraagt. Er moet wel meer spelen.

Gigi Hadid is groot fan van de Efteling

‘Als ik daar ben, krijg ik direct weer een geluksgevoel’

‘De verhalen over mij kloppen niet’

Het was dus geen slechte beëindiging van de relatie volgens John, maar Yvonne Coldeweijer beweert anders. Namelijk dat John altijd al met veel vrouwen tegelijk een relatie heeft gehad en dit wellicht de reden kon zijn.

Volgens hem klopt dit niet en wil dit daarom ook meteen uit de wereld helpen. “De verhalen over mij kloppen niet”, deelt John. Hij vervolgt: “Dat kun je ook bij Leontine checken. We hebben elkaar heel kort leren kennen en ik heb besloten naar links te gaan en zij naar rechts.”

Mhmm, wel shady John

Toch geeft John ons niet echt het gevoel dat dit verhaal helemaal klopt. Wat vinden jullie? Liegt hij of spreekt hij de waarheid? Laten we wachten op een reactie van Leontine.

Bron: RTL Boulevard

Gigi MarthaBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden