Kim Feenstra Beeld GettyImages
Kim FeenstraBeeld GettyImages

Oh baby: Kim Feenstra struggelt met nieuw ivf- traject

Kim Feenstra wenst een tweede kind op de wereld te brengen, maar weer zwanger worden gaat niet gemakkelijk. Dit zorgt voor een hoop frustraties, teleurstelling en tranen, deelt ze op Instagram.

37-jarige model neemt ons mee in haar lastige ivf-traject.

Kracht

Ze praat zichzelf moed in: “Flink zijn. Op het wachtbankje. Weer een test. Negatief. Steek. Recht door mijn hart. Uitslag op de test. 1 streep. Fucking negatief. Maar ik moet, fucking positief blijven”, schrijft Feenstra onder haar instagrampost.

“Pauze, stoppen of doorgaan? Doorgaan. Tanden op elkaar. Weer een prik. Weer een pil. Honderd pillen. Tel kwijt. Ben ik. De hormonen. De akelige hormonen. ‘We doen het voor een mooi doel’ We? Ik voel me alleen. Mijn lijf. Waar ben ik? Wie is zij? Ik ken haar, maar ik herken haar niet. Volle moed. Nog een ronde. Even flink zijn. Gezond eten. Bewegen. Foliumzuur.” Door te schrijven uit ze haar frustratie.

Schuldgevoel

Feenstra werd in oktober 2020 moeder van zoon Brooklyn, waar ze ook na een lang ivf-traject van is bevallen. Al met al vindt ze dat ze haar handen dicht mag knijpen dat ze ial gezegend is met een kind. De schuldgevoelens hopen zich daardoor op, deelt ze. “Ik moet blij zijn. Ik ben ‘al’ een mama. Wij zijn ‘al’ ouders. Misschien zij nooit. Ik gun het hen ook. Nog één keer flink zijn.”

Bron:ANP

Halima TamimiGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden