Hoe overleef ik Beeld Lin Woldendorp
Hoe overleef ikBeeld Lin Woldendorp

Nostalgie: de ‘Hoe overleef ik’-podcast geeft antwoord op al jouw prangende vragen

Hoe overleef ik... mijn eerste zoen? Als jij nu gelijk denkt aan de welbekende boeken van Francine Oomen is er goed nieuws: want de populaire boekenreeks Hoe overleef ik krijgt een podcast!

Francine schreef de succesvolle Hoe overleef ik-boekenreeks met allerlei survivaltips. Jaren later gaat de schrijfster in de podcast antwoord geven op belangrijke levensvragen van haar trouwe lezers.

Hoe overleef ik

Van 1998 tot 2015 schreef Francine Oomen de Hoe overleef ik- boeken vol met tips voor tieners. Een van haar voormalige lezers deed een TikTok-oproep aan de schrijfster met de vraag of ze ook survivaltips wilde delen voor twintigers en dertigers. De video ging viral en fans stuurden massaal hun verhalen en vragen naar Francine.

Zo ontstond het idee voor de Hoe overleef ik-podcast. De schrijfster gaat in gesprek met lezers die opgegroeid zijn met haar boeken. In de podcast komen verschillende onderwerpen aan bod. Hoe overleef ik met/zonder een relatie? Hoe overleef ik stress over de toekomst? En hoe overleef ik een burn-out? Francine geeft raad.

Vanaf 5 april is de podcast te beluisteren, set the date! Zeker luisteren dus, als je fan was van de boeken en wel wat wijze raad kunt gebruiken.

Bron: Dag & Nacht media

Merel DuitLin Woldendorp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden