Nooo! Boerin Bertie en Esther nu echt uit elkaar Beeld
Nooo! Boerin Bertie en Esther nu echt uit elkaar

Nooo! Boerin Bertie en Esther nu echt uit elkaar

Boerin Bertie en Esther hebben nu echt een punt achter hun relatie gezet. De twee leerden elkaar kennen tijdens het seizoen van 2014 van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw. Bertie en Esther kwamen er gaandeweg achter dat ze meer vriendinnen dan geliefden waren en besloten daarom uit elkaar te gaan.

Op de website van Boer Zoekt Vrouw werd vandaag het bericht gepubliceerd dat de twee geen stelletje meer zijn. Esther ging een maand geleden al terug in haar oude huis wonen. Ze hoopte dat ze Bertie door de afstand zou missen, maar dat bleek niet zo te zijn. Daarom hebben ze deze week de knoop doorgehakt en besloten om niet met elkaar verder te gaan.

Bertie zegt zelf over de breuk: 'We hebben echt geprobeerd om er samen wat van te maken op de boerderij. Esther heeft veel moeten opgeven om bij mij te komen wonen en we hebben ons stinkende best gedaan, maar­ Esther was samen met­ mij niet gelukkiger ­dan alleen. En als mijn vriendin niet gelukkig is, ben ik het ook niet.'

De breuk is zo goed verlopen als dat kan en hoewel ze het allebei erg jammer vinden dat hun relatie niet geslaagd is, zijn ze toch blij met de vriendschap die ze hebben opgebouwd.

In augustus vorig jaar werd ook al bericht dat Bertie en Esther uit elkaar waren, maar ze hebben het daarna dus duidelijk weer geprobeerd samen.

Lees ook:

NOO: Geen TV meer voor Boerin Bertie!

HOERA! Deze kandidaat is de winnaar van Expeditie Robinson

OEPS: Het eerste seizoen van Boer zoekt Vrouw is niet eerlijk verlopen

Bron: boerzoektvrouw.nl

Marte Westdijk

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden