echte meisjes in de jungle Beeld still YouTube Videoland
echte meisjes in de jungleBeeld still YouTube Videoland

Nog meer drama: er komt een reünieaflevering van ‘Echte Meisjes in de Jungle’

Wat was het een heerlijk seizoen vol drama van Echte Meisjes in de Jungle. De meiden hebben heel wat afgeruzied, maar daar kan nog wel een schepje bovenop, vinden de makers. Er komt namelijk een reünieaflevering van het programma.

Dat kan maar één ding betekenen: Nog. Meer. Drama.

Echte Meisjes in de Jungle

Tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle vlogen de dames elkaar geregeld in de haren. Ook na het programma werd er over en weer modder gegooid. Toch moeten de meiden nog één keer met elkaar in een ruimte zitten voor de reünieaflevering die Videoland bekendmaakt op Instagram.

Videoland plaatst een filmpje van Louisa, Michella en Diva. Michella heeft een trol die een middelvinger opsteekt vast. Louisa vraagt zich hardop af of deze reünie gezellig gaat worden. “Nou, ik denk het niet, maar ik ben er klaar voor”, zegt Michella.

De tekst gaat verder onder de Instagrampost.

Zwangerschap Gaby Blaaser

Gaby Blaaser kan helaas niet bij de aflevering zijn. Zij moest de jungle destijds eerder verlaten vanwege haar zwangerschap. “Gaby wenst alle meiden veel plezier met de reünie van Echte Meisjes in de Jungle, maar vanwege haar zwangerschap laat ze deze opname aan zich voorbij gaan”, laat Videoland weten. Toch zal Blaaser voorbijkomen in de reünie met een speciale boodschap voor de andere kandidaten.

Sylvia Geersen eerlijk over ‘De Bachelorette’

‘Pittig om te doen’

Moment om naar uit te kijken

Het moment waar fans het meest naar uitkijken? Het weerzien tussen Louisa Janssen en Esmee Ipema. Waarschijnlijk heeft Esmee nog een appeltje te schillen met Louisa, omdat ze door haar lelijk viel in het rijstveld en last aan haar arm bleef houden. Ook de beef tussen Michella Kox en Janice Blok moet nog worden uitgevochten.

Wij zijn benieuwd! Maandag 27 februari komt de aflevering op Videoland.

Bron: Girlscene

Fleur Hartmanstill YouTube Videoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden