André Hazes testament Beeld Getty Images
André Hazes testamentBeeld Getty Images

No way: het testament van André Hazes senior is uitgelekt

Vorige week stonden Roxeanne Hazes en moeder Rachel Hazes tegenover elkaar in de rechtbank. Roxeanne spande namelijk een kort geding aan tegen haar moeder over de nalatenschap van haar overleden vader André Hazes senior. En nu blijkt het testament van André senior te zijn uitgelekt...

Wat betekent dit voor Rox en Rachel?

Testament André Hazes ligt op straat

De foto's van het uitgelekte testament werden door juicequeen Yvonne Coldeweijer verspreid. Op haar Instagram Stories deelt ze foto's van de papieren en screenshots van het bijbehorende artikel van De Telegraaf. Tijdens de Hazes-rechtszaak gaf Roxeanne aan dat ze niet wil dat haar moeder de naam ‘Hazes’ nog gebruikt. Ook vinden Roxeanne en een voormalig testamentair bewindvoerder dat Rachel helemaal geen erfgename is omdat er een scheidingsprocedure liep toen haar ex-man André kwam te overlijden.

Roxeanne heeft gelijk

Als we kijken naar de foto's van het testament, zien we dat Roxeanne gelijk heeft. Haar vader benoemde Rachel, Roxeanne en André junior inderdaad as erfgenamen, maar vanwege de scheiding wordt er een dikke streep gezet door de naam van Rachel. Ai...

In het testament staat de volgende tekst: “De beschikkingen ten behoeve van mijn echtgenote – waaronder begrepen zijn eventuele benoeming tot executeur-testamentair – gelden niet, indien mijn huwelijk met mijn echtgenote door mijn overlijden wordt ontbonden en zich ten tijde van mijn overlijden één van de volgende gevallen voordoet: er is een procedure tot echtscheiding of tot scheiding van tafel en bed in rechte aanhangig; er is een beschikking tot scheiding van tafel en bed uitgesproken. In deze gevallen sluit ik mijn echtgenote voor zoveel nodig tevens uit als erfgenaam.”

Op 23 februari doet de rechter uitspraak. We zijn benieuwd wat er nog meer volgt en wat dit betekent voor de relatie tussen moeder en dochter.

Bekijk hieronder de foto's.

Screenshot Instagram Story Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Screenshot Instagram Story Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Screenshot Instagram Story Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Screenshot Instagram Story Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer

Bron: De Telegraaf

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden