NLD/Utrecht/20220925 - Premiere Videoland Academy tijdens het Nederlands Film Fesstival NFF2022.

Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie

Op de foto: Edson da Graça Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
NLD/Utrecht/20220925 - Premiere Videoland Academy tijdens het Nederlands Film Fesstival NFF2022. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Edson da GraçaBeeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Nieuwe guilty pleasure op Videoland: ‘Matched by Mom’ met Edson da Graça

Op Videoland is weer een nieuw datingprogramma te zien, Matched by Mom. Vier moeders gaan op zoek naar de perfecte vriendin voor hun zoon. De presentator van het programma, Edson da Graça, vertelt bij RTL Boulevard wat hij van het format vindt.

Ideale schoondochter

Vier single jongens (Anwar, Koen, Lorenzo en Melvin) schakelen de hulp van hun moeders in. De moeders zijn op zoek naar hun ideale schoondochter. Zestien vrouwen vertrokken naar Portugal om hopelijk de liefde te vinden. In de eerste twee afleveringen krijgen de moeders de zware taak om alvast zes kandidaten naar huis te sturen. Zo, de toon voor de rest van het seizoen is gezet. Elke week verschijnt een aflevering op de streamingdienst.

Lees ook Lachen, gieren brullen: realityprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ maakt een comeback

Grappige discussies

“Een moeder ziet soms dingen die de zoon niet ziet en maakt daardoor ook andere keuzes dan de zoon zou maken”, vertelt Edson. Volgens de presentator zorgt dat voor discussies die ‘gewoon heel grappig’ zijn.

Hij vindt het superleuk om het programma te presenteren, maar zelf zou hij nooit deelnemen aan zo’n format. “Mijn moeder mijn vrouw laten uitzoeken? Nooit, echt never nooit”, zegt hij meteen. “Mijn moeder is van de hele oude stempel. Die let echt op hele andere dingen dan ik zou doen. Dus nee, ik laat mijn moeder geen keuzes maken wat mijn liefdesleven betreft.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Fleur HartmanBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden