Echte Meisjes in de Jungle Beeld still
Echte Meisjes in de JungleBeeld still

Na ‘Echte Meisjes in de Jungle’ een jongensvariant? TikTok ziet het helemaal zitten

Echte Meisjes in de Jungle is een hit. Het seizoen is nog maar net begonnen, maar fans speculeren nu al over een vervolg. Niet alleen worden er potentiële vrouwelijke kandidaten besproken, een TikTokker bedenkt het format Echte Jongens in de Jungle. Het internet is megaenthousiast.

En enkele genoemde mogelijke deelnemers reageren ook op de viral TikTok.

Echte Jongens in de Jungle

Het TikTok-account @princecharming_nederland gooit het idee op voor Echte Jongens in de Jungle. De cast zou er volgens hem als volgt uitzien: presentator Robbert Rodenburg, Big Brothers Jerrel Baumann, TikTokker Duncan Tromp, Prince Charmings Leroy, influencer King Faisel, Mr. McDate Nick Eshuis, Julien en Gursay, presentator Fawry not Sawry en K2 zoekt K3’s Ziggy Krassenberg.

Enthousiaste reacties

Kijkers van de TikTok-video zijn enthousiast. “OMG I NEED THIS”, schrijft een volger. “Ik zie het al helemaal voor me”, laat aan ander weten. Een fan zegt: “Ik zou meteen kijken.” Robbert Rodenburg reageert ook op de video. “Laat mij eens met rust joh, heb al 35 dagen op een onbewoond eiland overleefd…”, schrijft hij. In 2021 won de presentator Expeditie Robinson. Leroy is wel enthousiast. “Let’s go! Hoe laat moet ik op Schiphol zijn?”, schrijft hij. Op Instagram laat Fawry not Sawry, groot fan van Echte Meisjes in de Jungle, weten dat hij het zelf niet ziet zitten om de jungle in te gaan. “Dit slaan we maar eventjes over”, zegt hij.

Presentator programma

Valerio Zeno heeft zijn comeback als presentator gemaakt in het programma. Maar wie zou de jongensvariant moeten presenteren? Het TikTok-account denkt aan Patty Brard en zij lijkt er ook wel voor in te zijn. RTL Boulevard belde even met Patty en ze is zeker enthousiast. De makers mogen haar bellen, laat ze weten.

Bekijk de TikTok hier.

Bron: Grazia

Fleur Hartmanstill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden