Gordon Beeld Brunopress
GordonBeeld Brunopress

Mystery man: wie is Gavin, de ex-verloofde van Gordon?

Gordon (54) was helemaal happy in love met zijn Gavin en iedereen mocht het weten. Vorige maand maakte de zanger bekend dat hij door Gavin ten huwelijk is gevraagd. Het plan was om in het najaar al te trouwen, maar de trouwplannen werden geannuleerd. So sad. Maar wie is deze mysterious Gavin eigenlijk?

Wij gingen op onderzoek uit.

Gordon en zijn ex-verloofde Gavin

Gordon had van januari tot april een relatie met Gavin Rozario. Ze leerden elkaar een tijdje terug kennen in Zuid-Afrika. Sindsdien zijn ze hartstikke verliefd. Het koppel bracht veel tijd met elkaar door in verschillende landen. Zo maakten ze onder andere een trip naar Parijs, the city of love, en werd Gordon op de Malediven ten huwelijk gevraagd.

Gavin is een stuk jonger dan Gordon. Hij is 31 jaar en woont in Melbourne, Australië, waar bij werkt bij modehuis Burberry. Eigenlijk is er verder niet veel meer bekend over de ex-fiancé van Gordon, behalve dan dat hij very easy on the eyes is.

Gordon vertelde dat Gavin echt anders was dan alle andere mannen en dat hij zeker geen golddigger is. “Je weet: dit zit goed, dat voel en merk je aan alles. Hij wist in het begin niet wie ik was en wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld. Ik dacht: ik ga gewoon eerst kijken hoe en wat. Maar nee, dit is gewoon een heel ander kaliber.”

Benieuwd hoe Gavin eruitziet? Hieronder hebben we een paar foto's verzameld.

De tekst gaat door onder de Instagram-post.

De oude trouwplannen

Eind maart vroeg Gavin Gordon ten huwelijk tijdens een vakantie op de Malediven. “In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, schreef de zanger op Instagram.

Ze wilden graag snel trouwen. Het plan was om in het najaar van 2023 het ja-woord aan elkaar te geven. Zodra ze getrouwd waren, zou Gavin naar Dubai verhuizen en bij Gordon intrekken. Al zouden ze daar waarschijnlijk niet lang wonen, liet de zanger weten. “Ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond, en misschien kan ik het nog wel een jaartje volhouden maar het is wel erg leeg hoor. Het is hier erg op geld gericht, het is een stad zonder hart.”

Break up

Helaas besloten Gavin en Gordon hun trouwplannen te cancelen. Nadat bekend werd dat het stel uit elkaar was, draaide de geruchtenmolen overuren. What happened? Volgens Gavin kampt Gordon met heftige stemmingswisselingen en werd de verloving in scène gezet. Aan weekblad Prive doet Gavin éénmalig zijn verhaal en geeft hij alle ins and outs over zijn relatie met de zanger.

Bron: RTL Boulevard, Story

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden