Zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uit Beeld Brunopress
Zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uitBeeld Brunopress

Mooie modern family: zó ziet het hele samengestelde gezin van Chantal Janzen er nu uit

Chantal Janzen is al jaren gelukkig met haar man Marco: ze trouwden in 2014. Samen kregen ze twee zoons, James en Bobby. Marco heeft al drie kinderen uit zijn eerdere relatie, dochters Esmée en Isaa en zoon Zion. Benieuwd hoe de het knappe samengestelde gezin eruit ziet? We got some pics!

Fun fact: met de oudste dochter van Marco scheelt Chantal 'maar' 11 jaar.

Leeftijd

Het kleine leeftijdsverschil zorgde soms wel voor hommeles in huize Janzen. “Als je maar elf jaar scheelt, ging dat natuurlijk niet alleen maar van een leien dakje, zo gaat dat in ieder samengesteld en nieuw gezin”, schreef Chantal eerder op Instagram. “Maar we deden altijd ons best, met z’n allen, en ieder jaar kwamen we weer nog dichter bij elkaar."

Inmiddels hebben ze het heel fijn met z'n allen samen en dat laat Chantal regelmatig weten in interviews of op Instagram. "Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met z’n vieren’ zijn."

Vaderfiguur

Marco's dochter Esmée deelde een tijd terug trots een gezinsfoto waarop iedereen te zien is. “De familie Von Trapp”, grapte ze. Ook schreef ze er een lieve tekst over haar vader bij: “Zijn niveau van betrokkenheid en verzorgen is zo hoog, dat ik nooit doorhad dat ik ‘een jonge vader had. En dat zie ik nu 30 jaar later bij de laatste aanwinst van de familie, Bobby, weer terug bij mijn vader.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Het gezin van Chantal Janzen

Wij verzamelden nog een paar foto’s van de familie van Chantal Janzen voor jou. Wat een ontzettend leuk gezin!

Redactie FlairBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden