Monique Westenberg: ‘Op Curaçao ontdekten André en ik onze gevoelens weer voor elkaar. Het knetterde gewoon’ Beeld Flair
Monique Westenberg: ‘Op Curaçao ontdekten André en ik onze gevoelens weer voor elkaar. Het knetterde gewoon’Beeld Flair

Monique Westenberg: ‘Op Curaçao ontdekten André en ik onze gevoelens weer voor elkaar. Het knetterde gewoon’

Monique Westenberg voelde na haar relatiebreuk met André Hazes weer een fysieke vonk overslaan tussen hen beiden tijdens hun vakantie op Curaçao. Westenberg weet zeker dat de zanger hetzelfde voelde omdat ze het de avond voor hun eerste afspraak in 2014 ook meemaakten, vertelt ze in gesprek met LINDA.

Bam, een vonk

"We hadden afgesproken op het strand, zodat André onze zoon Dré kon ophalen", vertelt Monique over de vakantie in februari. "Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bam, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over."

Volgens Westenberg gebeurde hetzelfde in 2014, toen zij en Hazes elkaar de avond voor hun eerste date telefonisch spraken. "Wij liggen zo een tijdje te kletsen en ineens, bam, voel ik een schok. En precies op dat moment zegt hij: 'Voelde je dat?' Bleek hij dus exact hetzelfde te hebben gevoeld aan de andere kant van de lijn."

Lees ook: André en Monique vermoedelijk besmet met corona: ‘Allebei symptomen’

'Toen wist ik genoeg'

"Wij hebben gewoon zo'n sterke aantrekkingskracht dat het letterlijk knettert", zegt de 43-jarige Westenberg over haar band met de 26-jarige Hazes. "En op het strand gebeurde dat dus weer. Echt waar, tijdens de omhelzing wist ik genoeg. Die was anders dan al die keren dat hij thuis was geweest om André jr. op te halen."

Lees ook: André Hazes blikt terug op zwangerschap Monique met bijzondere foto

Bridget Maasland

In februari vierde zowel Westenberg als Hazes vakantie op Curaçao. De toenmalige vriendin van de zanger, presentatrice Bridget Maasland, was ook op het eiland aanwezig.

Kort na de vakantie verbraken Hazes en Maasland na drie maanden hun relatie. De presentatrice liet in een verklaring weten dat er tijdens de vakantie nog niets aan de hand was met hun relatie, die de twee kregen kort nadat de zanger in november zijn relatie met Westenberg had verbroken.

Bron: Nu.nl | Beeld: Flair - Bart Honingh

FlairFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden