Monica Geuze over leven zonder borstimplantaten: 'Nog te onzeker voor? Beeld ANP
Monica Geuze over leven zonder borstimplantaten: 'Nog te onzeker voor?Beeld ANP

Monica Geuze over leven zonder borstimplantaten: 'Nog te onzeker voor’

Monica Geuze laat zich de afgelopen tijd meerdere keren openhartig uit over de aanloop naar en het herstel van haar borstverkleining. De influencer wil nu even iets uit de lucht helpen, omdat sommigen denken dat ze haar siliconen volledig heeft laten verwijderen.

Dat gaat voorlopig ook nog niet gebeuren, vertelt Geuze in de podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met beste vriend en influencer Kaj Gorgels heeft.

Onzekerheid Monica Geuze

Onlangs onderging Monica een borstverkleining, waarbij haar grote siliconen worden vervangen door kleinere exemplaren. Het volledig laten verwijderen van de implantaten wil ze (nog) niet. “Daar ben ik nog te onzeker voor”, zegt ze over de keuze om niet niet siliconenvrij door het leven te gaan. “Ik zou het moeilijk vinden om weer met weinig of geen buste door het leven te gaan.”

Borstverkleining Monica Geuze gaat mis

“Door de grond van de pijn”

Risico’s borst-implantaten

Uiteraard ziet Monica er wel de risico’s van in, maar haar onzekerheid neemt wat dat betreft de overhand. “Ik geloof ook wel dat twee plastic kanonnen in je lichaam nooit gezonder gaat zijn dan als je het niet doet. Het liefst zou ik het eruit halen, maar ik weet dan gewoon dat ik weer stervens onzeker ga zijn over mijn lichaam.”

‘Geen seks zonder bh’

Ze blikt terug op de tijd dat ze tijdens seks ‘eigenlijk haar bh niet uit durfde te doen’. “Ik heb als tiener zo lang gewacht tot ik eindelijk eens borsten kreeg en het kwam nooit.” Bij andere vrouwen vindt ze een bescheiden cupmaat juist wel mooi. “Als ik een vrouw zie met kleine borsten, denk ik: wat prachtig. Daar kan ik echt van genieten.”

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisANP

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden