michella kox Beeld Brunopress
michella koxBeeld Brunopress

Michella Kox over ‘Echte Meisjes in de Jungle’: ‘Met mij in de jungle leven vindt niemand leuk’

Maandag is het zover. Dan kunnen we eindelijk het nieuwe seizoen van het iconische Echte Meisjes in de Jungle zien. Het eerste seizoen werd alweer elf jaar geleden uitgezonden, feeling old yet? Michella Kox is er na al die jaren weer bij.

Ze blikt terug op het eerste seizoen vol drama, in een video van RTL.

Nog steeds een draak

In de RTL-serie Terug naar Toen deelt Michella dat ze aan de ene kant wel, maar aan de andere kant ook niet veel is veranderd. “Ik ben nog steeds een draak. Met mij in de jungle leven vindt niemand leuk, dat weet ik zeker”, zegt de realityster. “Maar mijn leven was twaalf jaar geleden wel zó anders. Ik was getrouwd, ik had een gezin; ik was een hele andere Michella.”

Leuke meiden in de jungle

Het programma verliep anders dan Michella destijds verwachtte. “Ik weet nog goed dat toen ik voor de eerste keer gevraagd werd, dat ik dacht: oh wat leuk! Met allemaal leuke meiden in de jungle!” Het bleek toch iets dramatischer te zijn, inclusief het eten van kikkers, slapen in een tent vol insecten en poepen in de bosjes. Daar zouden wij ook wel even van schrikken…

Mooie vriendschap

Michella hield een mooie vriendschap over aan haar deelname elf jaar geleden. “Ik en Leslie deelden onze angst voor vliegen. Wij leerden elkaar kennen op de airport en we zaten alle twee te janken omdat we moesten vliegen. Ik zat helemaal onder de pillen en Les was ook heel bang en omdat niemand anders dat had, kregen wij echt een band”, aldus Kox. De twee spreken elkaar nog steeds en Leslie ‘heeft altijd een speciaal plekje’ in het hart van Michella.

Waylon hoopt op terugkeer ‘The Voice’

‘Zou heel fijn zijn voor de kandidaten van de laatste serie’

Ellendige wijven

En het nieuwe seizoen? “Dit waren ellendige wijven… Moeders, moeders, moeders. Die zou je allemaal achter het behang willen plakken”, zegt Michella erover. Het schijnt dat ze vooral problemen heeft gehad met Janice Blok. “Met Janice moet je mij nooit meer in de jungle zetten. Zet mij met honderd Amanda’s, maar nooit met een halve Janice.” Met Amanda had Michella in het eerste seizoen enorme beef.

Bron: Grazia

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden