Merel Beks Beeld Brunopress
Merel BeksBeeld Brunopress

Merel Beks openhartig over ‘De Bachelor’: einddate met Thomas verliep niet geheel vlekkeloos

Merel Beks veroverde in het laatste seizoen van de Bachelor het hart van Thomas van der Vlugt. Helaas strandde hun relatie afgelopen juni. Merel vertelt in een YouTube-serie openhartig over de opnames van het programma.

Niet alles was rozengeur en maneschijn...

Relatie Merel en Thomas

De relatie tussen Merel en Thomas verliep niet geheel vlekkeloos. Zo mochten ze eerst natuurlijk niet bekendmaken dat ze een setje waren, omdat de afleveringen nog niet uitgezonden waren. Daardoor moesten ze lange tijd in het geheim daten.

Redelijk kort na het publiekelijk maken van hun relatie eindigde hun lovestory in een intense break-up die online te volgen was voor heel Nederland.

Gevoelens voor Thomas

In de YouTube-serie EN DAN? van Daelorian van der Kolk vertelt Merel openhartig over de opnames van De Bachelor. Zo blijkt dat Merel zich had opgegeven ‘als lolletje’, hoewel ze Thomas wél al erg aantrekkelijk vond.

“Het was een beetje bedoeld als grapje, maar je vindt het ook wel leuk, maar ik ging nergens vanuit”, deelt Merel. Haar gevoelens voor Thomas kwamen dan ook pas bij de allerlaatste date. “Tijdens de een-op-eendate begon ik hem leuk te vinden, maar echte gevoelens kwamen bij de final date”, zegt ze daarover.

Romantische afsluiting

Hoewel het voor de kijker een romantische afsluiting van het seizoen leek, verklapt Merel dat dat niet helemaal klopt. Op weg naar hun laatste date moesten ze drie uur samen in de auto zitten. Alhoewel, samen? “We mochten niet samen in de auto, want alles wat we qua gesprekken samen hebben, moet gefilmd worden”, onthult Merel.

Op bestemming hebben de twee wel even een momentje met z’n tweeën, wat niet zo leuk verloopt. “Hij opent zijn telefoon; zijn er dus foto’s in bed met Maureen. Niet naakt of zo, maar gewoon gezellig.”

Fabrizo Tzinaridis van ‘De Bachelor’ krijgt doodsbedreigingen
‘Ik ga u kapotmaken‘

‘Ik was flabbergasted’

Merel wordt op dat moment geroepen door de productie en naar eigen zeggen stormt ze weg. “Ik was flabbergasted”, legt ze uit in EN DAN?. De oud-kandidate voelde zich niet prettig en wilde even met Thomas alleen praten. Dat mocht uiteindelijk van de productie en vlak voor het diner heeft ze even een momentje off camera moment met Thomas.

De oud-bachelor zag in dat het ‘niet fijn’ voor Merel was, maar hij geeft ook aan dat dit nou eenmaal bij het programma hoort. “Maar dat betekent niet dat ik het hoef te zien. Zo werkt het niet”, had Merel gezegd. “Nee dat snap ik, sorry, het was niet zo handig”, liet Thomas weten. Ouch!

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze dagelijkse nieuwsbrief of wekelijkse nieuwsbrief.

Bron YouTube EN DAN?

Fleur HartmanBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden