Mattie Valk biecht op: 'Ik heb botox gebruikt' Beeld nbsp
Mattie Valk biecht op: 'Ik heb botox gebruikt'Beeld nbsp

Mattie Valk vs Yvonne Coldeweijer? Dít is wat er allemaal speelt

De geruchtenmolen draait overuren. Nadat radio-dj Mattie Valk aankondigde dat hij weer single is, dacht men terug aan zijn vorige relatiebreuk. Reden genoeg voor juicevlogger Yvonne Coldeweijer om in Mattie’s dateverleden te duiken. As expected zorgt dat voor problemen.

Wat speelt er allemaal?

Mattie en Kirsten

Mattie en zijn ex-vriendin Kirsten Willemstein hebben Yvonne gevraagd te stoppen met haar voorgenomen berichtgeving over hun verleden. Op Instagram deelt Mattie dinsdagmiddag zijn verzoek aan de juicevlogger. Yvonne liet eerder weten een verhaal te willen delen over bepaalde leugens die Mattie in het verleden verteld zou hebben met betrekking tot de breuk tussen hem en zijn ex.

De tekst gaat door onder de foto.

Instagram story Mattie Valk Beeld Instagram Mattie Valk
Instagram story Mattie ValkBeeld Instagram Mattie Valk

“We zijn geschrokken van het feit dat we gedwongen worden om nu opnieuw op deze situatie van jaren geleden te reageren”, schrijven Mattie en Kirsten in een bericht aan Yvonne. De twee stellen “in goede harmonie” met elkaar te zijn en daarom ook “namens ons beiden” te reageren. Ze vragen de vlogger “met klem” te stoppen met haar voornemen omdat “alles is besproken” en omdat er ook kinderen zijn “die hiermee geconfronteerd worden”.

Het liefdesleven van Mattie

Met zijn verzoek reageert Mattie op een vraag om wederhoor van Yvonne nadat zij maandag stelde van meerdere bronnen te hebben gehoord dat Matie ten tijde van de breuk met zijn ex-vriendin in 2016 niet helemaal eerlijk is geweest. Het liefdesleven van Mattie was destijds groot in het nieuws toen bleek dat hij niet de vader was van de tweeling waarvan Kirsten net was bevallen. Die relatie liep toen ook op de klippen.

Of Yvonne gehoor geeft aan het verzoek van Valk en zijn ex is onduidelijk. In een bericht op Instagram stelt Yvonne “nog op antwoorden op een aantal vragen” te wachten en “daarom wat later te publiceren”.

Benieuwd naar alle juice? Bekijk hieronder de screenshots van Yvonnes Instagram stories.

Instagram stories Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Instagram stories Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Instagram story Yvonne Coldeweijer Beeld Instagram Yvonne Coldeweijer
Instagram story Yvonne ColdeweijerBeeld Instagram Yvonne Coldeweijer

Bron: ANP

Redactie Flairnbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden