Mart Hoogkamer neemt rust, annuleert optredens: 'Leef niet om te werken'
 Beeld BrunoPress
Mart Hoogkamer neemt rust, annuleert optredens: 'Leef niet om te werken'Beeld BrunoPress

Mart Hoogkamer annuleert optredens: 'Leef niet om te werken'

Geen bangers en beers voor de fans van Mart Hoogkamer voorlopig, want de zanger rust op doktersadvies uit. Dat laat zijn management weten in een persbericht. De zanger is door het doktersadvies genoodzaakt om alle concerten tot 1 juli te annuleren.

Sad!

Gezondheid Mart Hoogkamer

Mart heeft bloedonderzoek gedaan en wacht nog op een diagnose. Toch zijn er volgens zijn management al genoeg redenen om de agenda al leeg te vegen. ‘De lichamelijke gesteldheid van Mart verplicht ons deze beslissing nu te nemen’, laat hij weten.

Zichzelf voorbij gelopen

Mart zelf laat ook van zich horen. “Werk om te leven, leef niet om te werken”, dit vertelde mijn moeder mij al van jongs af aan’, schrijft hij in een Instagram-story. “Had ik maar naar haar geluisterd. De afgelopen tijd lijkt het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren. Optredens, nieuwe muziek, programma’s op tv, kortom: ik kon er geen genoeg van krijgen.”

Jan Kooijman gaat voor een compleet nieuwe look

“Omdat ik er zin in had”

Tijdelijke werk- en mediapauze

‘Nu blijkt dat ik mijn grenzen ben overgegaan. Dat het me allemaal te veel lijkt te worden waardoor ik recentelijk ook al verschillende optredens heb moeten afzeggen’, gaat hij verder.

“De aankomende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie muziek en mijn energieniveau. Dus ik las daarmee bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in. Het spijt me dat ik de fans teleur moet stellen evenals de organisatoren die mij geboekt hebben.”

“Ik hoop op ieders begrip en kijk ernaar uit om later dit jaar weer samen met al mijn fans een nieuwe fase in te gaan. Want inderdaad: ‘werk om te leven’ wordt mijn nieuwe credo”, zo sluit hij af.

Bron: Instagram Mart Hoogkamer

Fabienne KamphuisBrunoPress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden