Maria Tailor Beeld Brunopress
Maria TailorBeeld Brunopress

Maria Tailor openhartig over haarverlies: ‘Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten’

Sinds vandaag staat de reünie van Real Housewives of Amsterdam op Videoland. Het is een reünie vol drama, gekibbel en geruzie. Maar was ook ruimte voor eerlijke en openhartige gesprekken. Maria Tailor besloot te vertellen over haar haarverlies.

De real housewive vertelde dat ze, als ze veel stress heeft, haar verliest. Vervolgens ontstaat er een discussie over dingen die verschillende housewives hierover hebben gezegd.

Last van haarverlies

Op Instagram besluit Maria meer uitleg te geven over haar aandoening. “Ik voel mij genoodzaakt om uitleg te geven over mijn haaraandoening. Het is nooit een geheim geweest want dierbaren om mij heen en mensen waar ik mee werk weten ervan maar ik was er nog niet aan toe om bijvoorbeeld de media erbij te betrekken.

De trigger voor Maria is veel stress. “Wanneer ik stress ervaar lijd ik aan haarverlies. Dit komt en gaat en is alleen aan de voorkant van mijn haar. Bij mijn babyhaartjes en mijn wenkbrauwen. Dus mijn haarlijn is niet zo mooi en vol als ik zou willen en mijn wenkbrauwen zijn totaal uitgevallen.”

Tip voor haarverlies

Maria draagt geen pruik, maar wilde wel een vollere haardos. “Ik ben heel druk geweest om een manier te vinden om toch tevreden te zijn met mijn uiterlijk. Om mij zelfverzekerd te voelen tijdens fotoshoots, opnames etc. Ik draag geen pruik maar een CNC. Dat is een systeem dat heel plaatselijk gezet kan worden. Voor mij aan de voorkant maar kan ook alleen voor volume aan de achterkant maar ook over het gehele hoofd.”

“Ik heb dit nu ongeveer 2 jaar en de dames van @haarenhuidinstituutwestland hebben mij daar heel goed bij geholpen. Iedereen met een haarprobleem raad ik ook echt aan om daar naartoe te gaan want het is voor mij lifechanging geweest. Nooit meer stress over mijn haar en kan ermee douchen zwemmen etc. 99 problems but my hair ain’t one.”

Momenteel is de housewive heel tevreden met haar haar en uiterlijk. “Ik heb een modus gevonden om ermee te leven en kan echt zeggen dat ik erg blij ben met mijn uiterlijk ondanks deze kleine imperfectie en gun dit iedereen.”

Reünie

Maria was wel geschrokken van de vrouwen tijdens de Real Housewives-reünie, vertelt ze ook nog in haar post. “Het was voor mij een shock dat er op zo’n manier werd gesproken en geschreeuwd door de dames. Over wie er nou de schuldige was in het verhaal en dat er zonder enige compassie werd gesproken over mijn aandoening.”

“Heb daar achteraf wat traantjes om gelaten. Totale onbegrip. Ik denk dat iemand willen kwetsen en daar het uiterlijk erbij willen halen een hele lage en zwakke manier is. Pesten in de ergste vorm wat mij betreft. Deze aandoening is iets waar ik zelf niets aan kan doen en wat mij betreft mag ik heel trots zijn op de vrouw die ik ben en hoe ik mij staande houd. Hoe ik voor mijzelf en mijn kindjes zorg. Ik ben altijd positief en oplossingsgericht, een vechter dus ook dit zal mij weer sterker maken!”

Bron: Instagram

Merel DuitBrunopress

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden