Malcolm uit ‘De Bachelorette' te zien in NPO-serie 'Dag & nacht’ Beeld Videoland
Malcolm uit ‘De Bachelorette' te zien in NPO-serie 'Dag & nacht’Beeld Videoland

Malcolm uit ‘De Bachelorette' te zien in NPO-serie 'Dag & nacht’

Dat Malcolm, bekend van zijn deelname aan De Bachelorette, niet vies is van een tv-optreden hier en daar wisten we al. Maar waar veel van zijn moments of fame plaatsvonden in date-programma’s, is hij nu ineens te zien in de populaire NPO-serie Dag & nacht’

Malcolm maakt zijn debuut in de serie als figurant en is in één van de afleveringen kort maar krachtig te zien.

‘De Bachelorette’

In het laatste seizoen van De bachelorette, waarin Sylvia Geersen uiteindelijk in love werd met Joris, raakte Malcolm regelmatig in opspraak. Hoewel hij een lieve man lijkt én in de afleveringen héél romantisch was, vonden veel van de kijkers hem ook een beetje tenenkrommend. Van de kritiek die hij daarop kreeg, trekt de reality-ster zich blijkbaar niet al te veel aan. Good for him!

Nikkie Plessen durfde haar niet naar achter te dragen

“Mijn flaporen maakte me onzeker”

Figurantenrol

Dag & nacht is een ziekenhuisserie die gaat over het werken op de kraamafdeling. In de zevende aflevering duikt Malcolm ineens op. Hij heeft een kleine figurantenrol als partner van een vrouw die op bevallen ligt. We horen hem kort een gesprek voeren met zijn vrouw omdat hij is vergeten iets mee te nemen dat ze hem heeft gevraagd. Ook spreekt Malcolm meerdere malen kort met de verpleegkundigen in de serie.

Bron: RTL Boulevard

Fabienne KamphuisVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden