MAFS-Maurice over nieuwe carrière Arjan: 'Hoe wil je geloofwaardig overkomen?' Beeld Videoland
MAFS-Maurice over nieuwe carrière Arjan: 'Hoe wil je geloofwaardig overkomen?'Beeld Videoland

MAFS-Maurice over nieuwe carrière Arjan: 'Hoe wil je geloofwaardig overkomen?'

Onlangs kwam Arjan uit Married at First Sight met heugelijk nieuws. De voormalig kandidaat is namelijk BABS in wording, oftewel hij gaat binnenkort zelf mensen in de echt verbinden. Nogal opvallend, aangezien Arjan niet wist hoe snel hij weg moest zijn bij zijn eigen bruiloft, vindt ook zijn ex-man Maurice.

Niet geloofwaardig

Maurice heeft zo zijn bedenkingen bij Arjans nieuwe carrière, dat laat hij weten in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Ik vind het heel mooi dat iemand - in dit geval Arjan - zijn hart volgt. Dat hij blijkbaar iets heeft gevonden dat hij heel graag wil doen", begint Maurice. Ondanks dat vindt Maurice de zet toch niet erg slim.

"Ik snap dat iemand zijn passie achterna gaat, maar ik vind hem niet heel handig", vervolgt hij. Toch gunt Maurice het zijn ex-partner wel. "Ik gun het hem echt. Maar ook daarvan, hoe rot kritiek kan zijn, ik snap het wel. Want ook daarover is kritiek gekomen in de media."

Wat Maurice er echt van vindt? "Vanuit mijn perspectief. Even heel gekscherend: hij rent bij mij weg hè, dan denk ik, hoe wil je geloofwaardig overkomen?" Toch hoopt Maurice op een goede afloop voor Arjan, "ik hoop dat hij daar zijn plezier en geluk uithaalt."

Getrouwd worden door Arjan

Arjan hoeft niet te verwachten de Maurice voor zijn volgende bruiloft bij Arjan aanklopt als trouwambtenaar. Toch denkt hij dat er een groep mensen gaat zijn die maar wat graag door Arjan getrouwd wil worden. Maar, "ik vind het glad ijs, ik vind het op het randje", voegt hij eraan toe.

Lees ook MAFS-Arjan verbreekt noodgedwongen nieuwe relatie: ‘Hoe meer we bij elkaar komen, hoe gevaarlijker’

Hou het bij bloemen

Niet alleen Maurice heeft zich uitgelaten over Arjans nieuwe carriére. Ook MAFS-expert Eveline Stallaart reageert, maar weet niet goed wat ze moet zeggen. Ze snapt dat Arjan, ondanks zijn eigen niet zo geslaagde bruiloft, wel heeft geproefd van het BABS-bestaan, maar, "ik heb daar een klein beetje mijn bedenkingen bij."

Of Arjan volgend seizoen wordt opgeroepen als trouwambtenaar in het programma is volgens Eveline niet zo'n goed idee. "Ik snap dat hij het heel graag wil, maar hou je bij je bloemen." Arjan kan dus altijd nog bloemstukken maken voor de MAFS-bruiloften, maar als BABS gaan we hem - in het programma - niet zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Videoland

Mirte TimmersVideoland

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden