MAFS-Arjan reageert zelf op alle ophef: 'Liefde laat zich niet dwingen' Beeld still
MAFS-Arjan reageert zelf op alle ophef: 'Liefde laat zich niet dwingen'Beeld still

MAFS-Arjan reageert zelf op alle ophef: 'Liefde laat zich niet dwingen'

Het was voor het eerst in de geschiedenis van Married at First Sight dat een getrouwd koppel niet op huwelijksreis ging. Arjan besloot om niet naar Porto af te reizen en liet Maurice alleen achter. Veel kijkers waren niet te spreken over de keuzes en uitspraken van Arjan, daarom reageert hij nu zelf op alle ophef.

Ophef MAFS-Arjan

Maurice was nog positief gestemd in de laatste aflevering van Married at First Signt. Maurice wilde graag met Arjan in Portugal ontdekken of de liefde tussen hen kon opbloeien. Arjan zag dat echter totaal niet zitten. Meerdere keren zei hij al dat hij niet begreep hoe hij een match was met Maurice. "Ik zie het niet. Ik voel het niet", herhaalde hij meermaals.

Arjan schreef vervolgens een brief naar Maurice, die in Porto de brief uitgebreid las. In de brief gaf Arjan aan dat hij een relatie niet ziet zitten en het ook niet verder wil onderzoeken.

Veel kijkers vonden dat Arjan een fout maakte en het hele gebeuren niet goed had aangepakt. Mensen steunden Maurice en ze vonden het sneu voor hem dat hij alleen werd gelaten.

Lees ook MAFS’ Maurice deelt foto van eenzame huwelijksreis, maar er is verrassend goed nieuws voor hem

Wees lief

Arjan besloot op Instagram te reageren op alle haat en negatieve berichten op sociale media. Hoewel Arjan vertrouwde op de experts die de match mogelijk hebben gemaakt, gelooft hij er niet in dat je liefde kan forceren.

"Liefde laat zich ontmoeten, liefde laat zich vinden. Liefde omarmt en verstrengeld zich op haar eigen gekozen tijd. Liefde laat zich niet dwingen. Je kan proberen om de liefde te analyseren en te kaderen (...) maar liefde kiest zelf en dat maakt de liefde zo bijzonder..zo speciaal."

Ook heeft hij nog een duidelijke boodschap voor alle haters: "Wees lief voor elkaar. Elk verhaal is vaak groter en heeft vaak veel meer inhoud dat je meteen kan zien. Weest voorzichtig met oordelen!"

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still Videoland

Merel Duitstill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden