MAFS-Arjan had geen geluk in de liefde, maar gaat nu zelf mensen trouwen: 'Het was altijd al een droom' Beeld still
MAFS-Arjan had geen geluk in de liefde, maar gaat nu zelf mensen trouwen: 'Het was altijd al een droom'Beeld still

MAFS-Arjan had geen geluk in de liefde, maar gaat nu zelf mensen trouwen: 'Het was altijd al een droom'

Hoewel Arjan uit Married at first sight zelf geen geluk vond in het programma, koestert hij nog wel altijd zijn liefde voor trouwerijen. De MAFS-kandidaat besloot zijn hart te volgen en een cursus te doen om BABS te worden, oftewel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Droom najagen

In een interview met RTL Boulevard vertelt Arjan dat het altijd al een droom van hem is geweest om mensen te kunnen trouwen. Het programma Married at first sight leverde hem niet veel op, maar het heeft hem wél geïnspireerd. "Het was altijd een droom van mij om BABS te worden," vertelt hij enthousiast.

Als bloemist komt Arjan veel in aanraking met trouwerijen, de affiniteit is er dus altijd al geweest. Zijn eigen (niet geslaagde) bruiloft wakkerde zijn passie nog meer aan. "Met de ceremonie en hoe Mariëlle mij met haar verhaal raakte, dacht ik: ik móet dit gaan doen."

Lees ook Oeps, foutje: MAFS-experts geven toe dat de mismatch met Maurice en Arjan hun fout was

Cursus

Inmiddels is Arjan druk met zijn cursus. Hij heeft zich goed ingelezen en gesproken met andere trouwambtenaren, waaronder Mariëlle Jongmans, de trouwambtenaar van MAFS. Arjans cursus loopt nog, maar zijn eerste trouwerij staat al gepland. Op 9 juli zal hij voor de eerste keer een koppel in de echt verbinden.

Dat hij dol is op bruiloften verklaart ook zijn deelname aan Married at first sight. Arjan kreeg tijdens de uitzendingen van MAFS echter nogal wat kritiek over zich heen. Hij voelde vrijwel direct dat Maurice niet de juiste voor hem was en liet zijn match alleen op huwelijksreis gaan. Dat hij geen succes boekte, betekent echter niet dat Arjan niet meer in de liefde gelooft.

Op Instagram deelt Arjan een aantal foto's van zijn nieuwe 'hobby'.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: still Videoland

Mirte Timmersstill

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden