The Comedy Central Roast of Ali B in Studio 21 Hilversum. Ali B krijgt hij het vuur aan de schenen gelegd door zijn ?renemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, vrienden en vijanden noemen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B. Op de foto: Bibi Breijman Beeld Brunopress/Patrick van Emst
The Comedy Central Roast of Ali B in Studio 21 Hilversum. Ali B krijgt hij het vuur aan de schenen gelegd door zijn ?renemies', bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega's, vrienden en vijanden noemen tijdens The Comedy Central Roast of Ali B. Op de foto: Bibi BreijmanBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Maakt Bibi Breijman met deze foto het geslacht van haar tweede kindje bekend?

Op 24 oktober maakten Bibi Breijman (30) en Waylon (41) het gelukkige nieuws bekend dat zij een tweede kindje verwachten. Ze hebben niet lang van hun roze wolk kunnen genieten. De brunette werd afgelopen weekends zelfs opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig is ze nu weer thuis.

Roze kiekje

De zwangerschap van Bibi Breijman is wederom zwaar. Net als bij haar eerste zwangerschap heeft ze last van extreme misselijkheid. Gelukkig mocht Bibi het ziekenhuis verlaten na een paar dagen en is ze weer fijn thuis bij vriend Waylon en dochtertje Teddy. Vandaag deelt Bibi een vrolijk kiekje in de zon met een wel heel vrolijke outfit. Op de foto is ze te zien in een geheel roze outfit. Volgers vragen zich af of dit een hint is op het geslacht van haar kindje. Bij de foto schrijft de influencer: 'Er rest mij niks anders dan te rozewolken #allesdatrozeisenvloektmag #metmnwittekopindezon'.

Tekst gaat verder na de post.

Lees ook Column Bibi: 'Dat onze dochter twaalf opa's en oma's heeft, vraagt om uitleg'

Geslacht van tweede kindje

Aan de foto is te zien dat het weer iets beter met Bibi gaat. Hopelijk kan ze op haar welverdiende roze wolk stappen en gaan genieten van haar tweede zwangerschap. Ook volgers zijn ontzettend blij voor Bibi. Naast de lieve complimentjes, zijn er ook volgers die vermoeden dat Bibi een hint geeft over het geslacht van de baby. 'Nog een meisje op komst?💗' en 'wat heerlijk die roze wolk geniet ervan,' reageren volgers onder de vrolijke post.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress

Chloe StrunkBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden